DONNA NR1 - Kan inte låta bli.


Vad sa Fritzels fru till sin man när de skulle sova?
Har du släkt i källaren?

Gode god så roligt...

tvätterska!

Jag funderar på att slänga in en tvätt, har inte bestämt mig riktigt än, kanske. Saken är den att jag inte måste bestämma mig nu, jag kan bestämma mig sen, eller inte alls. Anledningen är helt enkelt den att jag har en tvättmaskin i lägenheten och behöver inte boka upp mig en halv dag för att få rena kläder. Detta innebär att jag ta en tvätt lite då och då, när jag känner för det helt enkelt..Sug på den du!!

// Johanna

mensproblem och skinnjackor...

Jag delar inte med mig om sorgen här. Den är min, och deras.

Istället delar jag med mig av tre andra saker värda att fundera över, saker som egentligen inte spelar någon roll. Man behöver det också.

*De som säger att man ska röra på sig när man har mensvärk, de kan dra åt helvete!  Med all säkerhet är det en man som kommit med detta dumma jävla påstående!

*Idag på en spårvagnshållplats såg jag en lapp om en upphittad katt som någon sökte ägaren till. Hur hittar man egentligen en katt?! Katter strövar väl bara runt, man kan ju inte plocka upp en katt man ser på gatan och tänka - Det man hittar det får man, eller?

*Göteborgs gator kryllar av goda människor som vill göra goda saker. Rent praktiskt innebär detta att stan kryllar av folk som hoppar på dig och vill få dig  att skriva på massa papper eller ge bort pengar. Jag har blivit väldigt bra på att undvika dessa människor men idag blev jag haffad, av en tjej från djurens rätt. Det konstiga är att jag dagen till ära hade en skinnjacka på mig (ja, äkta skinn). Vad för henne att tro att jag bryr mig då? Jag är väl medveten om att ett djur har fått sätta livet till för min fåfängas skull..Sover jag gott om nätterna? Nej - men knappast på grund av min jacka!

// Johanna - bryr mig om andra saker..


http://www.youtube.com/watch?v=nuqRk5XjoIo

fattas

Sen jag var liten har jag alltid velat springa barfota längst en tågräls för att hoppa in i vagnen till ett gammaltgodtåg. Där inne ska man sitta med ett timotej-strå i munnen och lyssna på nån luffare som blinkar gitarr och sjunger blue-grass. Han hade varit det perfekta sällskapet.

DONNA NR1 - ÄR ALLVARLIG

Döden knackade på.. Gick in... och slog mig i magen ...  
http://www.youtube.com/watch?v=eiOHpWYlr9Q

Detta står mig upp i halsen...

Jag älskar dig.. Jag saknar dig...


Dags för den berömda bloggpausen.. Måste ta mig samman.. Hur gör man?




DONNA NR 1 - REDOVISAR

Sååå där ja!
Min mobil har gått varm.. Men tyvärr mina damer.. (och herrar). Det blir ingen dejt med C.. Ni hade alla  fel, fel feeel.
Så vad är då likheten mellan Ronaldo och Akon?
Svaret är: det finns ingen likhet...
Meeen...
Jag vill kombinera dem båda....
Litsen up!

Slänger vi ner dem båda i en mixer får vi följande:
1. En gudomlig röst
2. Maaassa muskler
3. En karl som kan skriva lovley texter till sina ladies (http://www.youtube.com/watch?v=Szl8CxNN30c)
4. Lite Niggablod
5. Pengar pengar pengar
6. Ett par hundögon som ingen kan motstå


Det ultimata vore fan att trycka en gitarr i Ronaldos famn.. Och lyssna till hans akustiska version av Akons Beautiful. nsikte
Jag skulle inte heller tjuta blod om Ronaldos ansikte bytte skepnad var 5:e minut med:


Oscar?

Andreas och Ann är här. Andreas var snälll  nog att hyra med sig tre st filmer, en film heter Battlefield Earth, på baksidan står det: "År 3000". Det räcker väl så?

// Johanna...´nuff said!

ghost

Det här med bo själv är inte så kul när man är ovan. I allafall inte på nätterna, jag hör minsta lilla ljud från grannen och hoppar till för att sen få hjärtklappning (hur det är att sova "ensam" bland spökena på Skrågatan 10. Karlskoga tänker jag inte ens gå in på). Jag kramar om mina kuddar som en mörkrädd 5 åring så alla är välkomna hit på sleep-over kalas! Vi kan ha kuddkrig i underkläder om det ska vara så..
Nu blir det nog inget mer bloggande idag, voltarenen börjar gå ut, huvudet börjar väga bly, öronen börjar värka, bihålorna fyllas..ni vet..

// Johanna

Bella notte?

Klockan är snart ett och jag är vaken. Det var väldigt länge sen jag var uppe vid den här tiden i nyktert tillstånd. Jag tycker att mitt tillfälliga voltaren-missbruk borde göra mig tröttare än vad jag är. Det är nog värmen som håller mig vaken, eller kylan, jag svettas och fryser om vartannat..men även ni har haft feber och värk så jag behöver knappast förklara för er hur jävligt det är. Detta är iofs den värsta hals och öron smärta jag någonsin upplevt.
Så eftersom jag är lite ringrostig vad det gäller att vara vaken om nätterna så kan man ju kanske be om tips på vad man ska göra? Förslagen jag fått än så länge är;
1. Spela Wow eller liknande spel
2. Utlysa en tävling
3. Ut och promenera


Förslag 1 behöver jag egentligen inte ens kommentera, det finns inte på denna världskarta att det kommer hända!
Förslag 3 är ju totallt livsfarlig, jag är sjuk, svag, ute är det mörkt och kallt och tydligen så vimlar det av crazy people här ute i Kortedala, det har jag upplevt två gånger för mycket på väldigt kort tid.
Förslag 2, Ja vad det skulle det vara för tävling? Syster verkar ha en tävling på gång, inte så högt deltagarantal verkar det som, på bloggen i allafall. Folk har en tendens att istället ringa och smsa för att kommentera våra inlägg, vilket givetvis är helt ok!
Men ok, vi kör på en tävling.

Idag har jag, Johanna, köpt en pryl som jag aldrig tidigare köpt och som jag trodde många skulle bli förvånade över att jag köpt. Vad kan då detta vara för pryl?
Ledtråd 1: Det är begagnat och kommer garanterat säljas igen efter användning.
Ledtråd 2: Det är något jag endast kommer sysselsätta mig med i Karlskoga.

Priset blir en date med vem tusan du vill...

Annika som var med vid köpet får icke deltaga.

jag tror minsann det var en gäsp jag hörde komma från min mun..Alltså god natt!

// Johanna

DONNA NR1 - BER OM URSÄKT

men det blir inget avslöjande ikväll.

Meeen.. Min tenta ska vara inlämnad i morgon..

Jag lovar.. i morgon... 

Jag är inte ens rolig idag som jag brukar...
Uuuuu.. jag gråter mig själv en flod... igen..


Mmm..Gael...

Christoffer har hört av sig, på msn, givetvis var jag inte hemma, typiskt! Som jag trodde ringde Mamma Herou och var orolig. Vi lugnade varandra.
Som substitut tänker jag titta på "Diarios de motocicleta" och drömma mig bort med Gael, världens snyggaste man. Det coolaste av allt är att jag, Johanna Silfverhjelm, har suttit ca 3 meter från denna Guds gåvs i över en timme, jag har alltså andas samma luft som honom och fått äran att lyssna på honom IRL. Han är 1000 x snyggare i verkligheten..



Filmen är också bra

långnäsa!

Lade ner telefonkön, trotsade min förbannade värk och trötthet för att åka in till la stada och möta upp Annika och Lisa, jag blev lurad på min date med både Gudrun och Skalk..Imorrn är hon min, Skalk alltså..
Sneakers? Vad säger ni? Höga eller låga?

// Johanna

jobba jobba!

Just nu sitter jag i telefonkö.."Du har plats 48 i kön"

// Johanna


Gone baby gone

Var är alla?! Var är C. Herou?? Ett pluttigt litet mail trodde jag minsan jag skulle ha fått i morse där det stod att han var framme och välbehållen..men nej nej, det kunde han inte unna mig...det värsta av allt är att jag får min semesterersättning i morgon och med tanke på hur mycket jag har sparat undan så hade jag lätt kunnat följa med honom till andra sidan jordklotet...men men...ser fram emot att han och jag åker någonstans där man inte behöver konkurrera om uppmärksamhet bland alla krigsmusuem, monument, grottor och allt vad som finns där..I sommar blir det ett dyrtcerifikat sen Hawai, just de, Hawai! Varför? Jo för där känner han folk den där C.Herou, nåt ska ha ju vara bra till..Jag förväntar mig minst ett samtal från en orolig C. Herou-mamma idag som antagligen inte heller har hört något. Hon är lite mer orolig än mig, men bara lite..  

Vilka mer är borta? Jo Sussie kom in till mig i morse med ett par enorma solglasögon och sa, nu drar jag till MIAMI! hon har varit borta i knappt två timmar, undrar vem som hör av sig först, hon eller Herou?
Förhoppningsvis hör Anna av sig först! Hon och jag skulle ju hänga med Gudrun idag, fuck feber och värk, jag ska hänga med henne iallafall..ANNA SKALK, KOMIGENNUFÖRIFAN ; YRLA ÄR TRÖTT PÅ ATT VÄNTA!!
Och vart är Robin? Det bloggas dåligt nu från din sida..

Johanna - Vaknade med blod på tänderna, vampyr?!


DONNA nr 1 - Leker Memory

Höörri:

Vad har egentligen dessa herrar gemensamt?


Kom igen.. Gissa... (Akon till höger era stuupidos).
Vinnaren får uppleva en dejt med Calle.

Svaret avslöjas under dagen!

raaap


Jag är väldigt väldigt mätt just nu, på pizza, inte vilken pizza som helst utan HEMKÖRD pizza. Pizzabudet var den gladaste människa jag sett på länge, till och med när han fick 5 kr i dricks hoppade han och leendet var större än Lolo Ferraris tuttar.. På tal om tuttar, nu ska jag titta på Anna Skipper i "Du blir vad du äter".
   I morgon ska jag träffa Skalk, vad ska vi göra? Jo, vi ska hänga med Gudrun Schyman - en väldigt cool dam som borde sluta lägga ner sin energi på Fi och istället se till att bli statsminister..
// Johanna - har hicka..

mest ensam i hela världen..

Då for han till Vietnam i morse då, jag är sjuk och åker snart till Göteborg till min rommie. Även hon ska lämna mig och far till USA i morgon... Självömkan är vidrigt men, men..herregud vad jag tycker synd om mig själv!

// Johanna - Only the lonely

DONNA NR 1 - TANTSJUK

Nämen dra på trissor
Titt!
Åren går så fort.


Zachary har 1 kiddo
Tayor 4 kiddos
Isac 2 kiddos

Min älskade T har inte legat på latsidan direkt..
Men det lilla lammköttet Z har växt till sig.. Mumms.
Jag skulle till och med kunna tänka mig alla tr... nej... usch så fult jag tänker...

DONNA nr 1 - SÅ JÄVLA BITTER

Usch!
Denna cyberrymd är fylld av vidriga copycats!
Så fort en Donna får för sig att att göra en tio i topp lista så blir det sjukt populärt med listor!

Ok, under veckan kommer tjejernas smartaste kommentarer för ett skippa er kryp till killar (copycatsen var killar. näää? kors i taket).


Förresten.. På tal om kryp.. Hoppas ni copycats stöter på en sån här i er säng inatt Boys: http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=0c9cd271-ca8e-4232-96ed-e74e6523faea&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

Grillad?!

Igår tittade jag på den nya humorsatsningen Grillad på SVT: Konstigt program det där. Visserligen ganska kul men vem ställer upp på detta?! Självdistans i all ära men nån jävla måtta på hur lite stolthet man kan ha måste det väl finnas?
Igår var Sanna Bråding med. Det lät i korta drag så här:
- Du har suttit i fängelse, haha, du har en knarkande wigger, haha, du är en värdelös skådis, haha, du är ful, haha! Men jag älskar dig, ge mig en kram..puss puss!

När Sanna själv får micken reser sig publiken upp och applådar och visslar för fullt, som om hon kommit på botemedlet mot adis, eller i allafall en idrottsprestation värd denna uppmärksamhet. Jag kan ha helt men är det inte så att det hon har gjort är: knarkat, sålt knark, åkt dit, suttit i fängelse för det? Är det en prestation?
Rätta mig gärna om jag har fel..

Peace / Johanna

DONNA Nr 1 -- INTE BITTER

OK.
Inte för att någon i Donnapanelen någonsin blivit avvisade....Eller mja, skulle vi nu ha blivit det så bryr vi oss inte.. 
Men vi coolingar har hört mycket genom åren från vänner och ovänner.
Here we go

Alltså, för er som inte fattar så kommer nu topp tio i bortförklaringar med syfte att avvisa..

10. Min mormor blev sjuk
(men vafan, hon du dejtade sist sa att hon var död)
9. Jag har tvättid (killar tvättar inte)
8. Jag har inte råd med bensin eller buss (ok, den kan vi gå på. Snåla, fattiga jävlar)
7. Min mobil gick sönder (Hahahahha, nej, men vänta du bara)
6. Förlåt. Jag glömde mobilen (troligt, era mobiler är fan fastväxta i örat.. Och era Jeans har mobilavtryck).
5. Jag är sjuk (jamen Gud, förlåt.. Jag ska inte störa när  ni kämpar för er överlevnad)
4. Det är fotboll på tv ikväll (Sooooo?)
3. Vi drack öl och jag glömde bort tiden. (Jo och du har hjärnceller efter det också)
2. Jag hade dålig mottagning på mobilen (Det tackar jag Gud för idag)
1. Jag har ingen bra förklaring (Tack, äntligen.. Sånt gillar vi).

Precis som ni, uppskattar vi ärlighet.

Inte bitter som sagt.


bitterf****?

Gnäll 1: Höjden av snålhet måste väl i allafall vara Kulan i Karlskoga! Det var länge sen jag gick in där, har till och med hört att det varit ett ägarbyte men fortfarande, fortfarande kan de inte ha igång rulltrappan..nej nej..gör guds skull, här ska det motioneras!
Gnäll 2: jaja, ja vet, det snöar, det är snart april, det är onödigt..men förifan. Måste alla gnälla över detta?! Antingen så stannar ni inomhus eller så trycker ni här så slipper ni eländet..
Gnäll 3: Lunchade på "som hemma" igår..var maten god? NEJ. Kröp det myror överallt? - JA?
Gnäll 4. Natten har handlat om att överleva, min hals svullnade upp totalt och jag fick kippa efter andan och hyperventilera i ren panik. Sen börjar även huvudet, öronen och ryggen att värka. Jag tycker att på grund av detta så borde min karl "vabat" idag...men nej nej, sånt får bara föräldrar göra..ujuj, orättvisa värld.

// Johanna... 

DONNA NR 1 ÄR DÖÖÖD

Ömm..
Jaha, lite överladdat i lördags kanske.
Jag o Donna nr 5 är hemska. .. På fyllan..

Öm hockeymicke o Golfkillen... Förlåt...
Tabitagrejen gick lite för långt. Förlåt alla tjejer som är födda runt år -90.

Eller vafan.. Jag är djävulens döötter.. Donna nr 5 är min syster.. Vi är jävliga båda två..

Har ett par karameller i min mobikamera.. Calle? Får jag?

"De bääästa bortförklaringarna" kommer..
Men jag har hemtenta i Juridik.. Tro det eller ej... Men det har jag..

Dj Silfverfjord

Enligt oräknliga kommentaren på facebook så verkar det som det har blivit vinter igen. Jag vet inte själv, har levt i bakisdvala sedan i går. VAD HÄNDER I DAG ,KARLSKOGA?!?!

DONNA Nr 1 ÄR BESATT!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/italien/article4701755.ab


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh!
Skjut mig någon..
Eller se till att jag får bli Zlatans älskarinna.
Eller, jag vill ju ha barn med honom.

Vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag får gåshud av avundsjuka.
Hornen växer.
Torped + Helena Seger.

Jepp.. Så får det bli.

Djävulens dotter som sagt.

DONNAS LADDAR

Jorå det gör vi.

Darin är en lurig jävel. Slurp.

Spotifyare? Känner ni? spotify:track:4otZF3kf4UAXr6SUZUtzmz
Kan inte hjälpa det riktigt.

Rundar av kvällen med ett trevligt barndomsminne:
Jag var ofta sur som barn och kan idag relatera mina känslor  till Stewie i family Guy.
I alla fall så uppstod en gropliknande skapelse i min panna när jag blev arg.
Mina kära föräldrar och min kära syster påstod att det var början till horn.
De retade mig, mina horn växte, de retade mig ännu mer.
Jag säger ju det, jag är djävulens barn.

Djävulens dotter?         Emma Silfverhjelm?

Ghostbusters?

Jag vet, det blir mycket vårdtagre nu men jag vill dela med mig av en händelse som skedde när rjag jobbade kväll för ett par veckor sen. Jouren ringde och medelade att XXXXX XXXXXXX larmade men att hon inte svarade på vad det var som hade hänt. Jouren menade att detta egentligen inte var så konstigt då det händer ofta men de ville iallafal att jag skulle gå dit och kolla vad som har hänt. Det hade jag givetvis gjort om det nu inte vore så att denna XXXXX XXXXXXX var död sedan en månad tillbaka..doodoodoodoo..*gåshud*

/ Johanna - Who you gonna call??!

DONNA NR 1 ÄLSKAR

Till er som har spotify:

Superduperfavvis:
spotify:track:11nKIu3nwKUY3YvWi4nqfN


Superfavvisar
spotify:track:1Wwx6nXFNBrI8KP1pcmbvP
spotify:track:4XAXcMlpLtRZgOdANs35L4
spotify:track:2kVhbi4x9y4jx6ZV3gr8XM



Favvisar
spotify:track:4X9ei0M0M6vZ0YyYh0HX2V
spotify:track:5Gfwx1D4uKi9NGi9WLDRJr
spotify:track:1G0zroTAMsLfQhszMAp53c
spotify:track:5Gm76n4ofV7bjWsPsckdY6
spotify:track:1NYkJXTTxUYABnFZzsSbTJ
spotify:track:7IaJyaE8pCQjOgvXUAJeat
spotify:track:4zMegXl5tccKicPwzJkC3V
spotify:track:039Q3UlFQ6kavVIZHpO4mL
spotify:track:4J0z1T2TxQfU0fv0QaN0xG
spotify:track:4sco2wRcEEIM5UB6bK1VsS
spotify:track:2X94H7Rl2xbAX2H1k1WF5N
spotify:track:5oW4tPf7NPLbwq7h5q4cVt
spotify:track:2JZfTvWWtpaE8NohqRXqFr
spotify:track:7bzwk5mvjHiIxfGrsuAiO7
spotify:track:2CVOuNxs132ReIn1Jhoyrm
spotify:track:6iQb9ks9S5lkmNtss3dsNx
spotify:track:3D2hwBTrXEE87m41LfqF7z

För er som inte har det:
Återigen, Cry me a river.

Sammanfattar man mina låtval kan det konstateras att jag inte mår prima.. Nästan gränsen till psykfall. Men så kan det vara ibland. Jag gråter mig en flod.

DONNA NR 1 FÖRKLARAR


En annan sak:

Jag har mött på bittra personer som anser att vi i Donnapanelen drar alla män över en kant.
Sooooo?

Buuhuuu.. Cry me a River...

Det är lite så vi jobbar...

Googlar du på mitt namn så får du upp en bild på en djävul.

Googlar du på DonnaPanelen får du upp denna bild:

Ni fattar va?

Jaja, för er som tycker det är charmigt med fördomar om det manliga könet ska hålla utkik efter ett inlägg under helgen där vi listar de bäääääästa ursäkterna vi hört från er män när det kommer till att slippa hänga med oss flickor.

Donna nr 1 - går upp i atomer.

Alltså, om ni hade lösenordet till denna Blogg skulle ni se hur  Donnavinden har ökat statistiken.
Det gillar vi.


Meeeeeeeeeen (Som Tony i Lets Dance skulle sagt).

Killar, varför rör ni inte era armar när ni går????

Är det för att ni är rädda att folk ska tro att ni är lagda åt det andra hållet?
Usch, killar o bögfobi. Lika upphetsande som att lukta i en fimpburk.

Röööööööööööööööör på era vackra armar... Ni ser typ ut som ett träd som svävar framåt, ja det gör ni.



Cheeses Christ!

Oh my god!! Timbaland och Chris Cornell, hur coolt är inte det?!?!?! Det är precis hur jävla coolt som helst!

/ Johanna - Kallades inte för Grunge-Johanna av självaste Ola Toivonen för inget..Ola Toivonen..Ola....mmm...

KOLLA IN!!

What to do?

I morse blev jag väckt med orden
- Handlar du sen? Jag lägger 500 kr på bordet.

Jag antar att jag mumlade ett ohörbart ja till svar men vad var det egentligen jag svarade ja till?? Exakt VAD är det jag ska handla. Kan det vara de där ursnygga Björn Borg underkläderna jag pratade om, ett par sneakers från Nike som jag blev förälskad häromdagen, han måste ha menat en foundation som jag har behövt länge nu..Så var det nog..Nej det får bli underkläderna, det blir ju win win sitatuation, eller skorna, eller ....

// Johanna- Nordiska Kompaniet - Here I come!

Tingeling

Har sett ett gäng med rubriker som handlar om någon "tingeling-skandal". Jag har inte riktigt orkat sätta mig in i vad det handlar om och jag är inte heller riktigt säker på om jag ska göra det. Vad tycker ni? Är det värt att lägga ca 5 minuter på att försöka förstå hela grejen, eller ska jag börja lägga mitt 500-bitars pussel som jag fyndade på Rusta för 10 pix?


//Johanna....Det kan bli en spännande följetång, det där med pusslet alltså....ungefär lika intressant som att läsa om Calles strumpångest..puss på´re!


lovely people

Vårdtagare: Hur mår din pojkvän?
Jag: Bra, han åker till Vietnam på onsdag
Vårdtagare: Åh nej! Är han inkallad??

DONNAS x2 SKöj

Som Lovat:




Ni ser likheten va? .. Inte? Nehe.







DONNA Nr 1 Glömde


Killar - Vi tjejer älskar musik och den messar ibland med våra hjärnor. Alltså kan umgänget med en viss låt förstöra en hel kväll. Så i fall ni någon gång frågar: Vad är det? Och vi svarar: Inget. Så ha detta i åtanken.

Därför har jag vårstädat min Spotify.
Pheeew vad skönt. Massa trams har åkt ut i cyberrymden och jag hoppas att jag aldrig mer kommer stöta på skiten!


DONNA 1&3 gillart!

Örebrolivet gillar vi!

Ikväll vankas det det bastu med med flickorna i 019-området.
Vad tror ni om det killar?
Vi tjejer gillar också att svettas o snacka sport (Har Ronaldo badat bastu? Hur hånglar han? Grät Vidic i omklädningsrummet efter matchen i Lördags? osv).

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag skaaaaaaaaaaaaaaaaaa lägga upp bilderna fran pokerkvällen!
Förvänta er inga bilder från bastukvällen. Så roligt ska vi inte ha.

Nej, det blir inget videobloggande heller. Aldrig. Never. Ok?


scholen schiner

Det är underbart väder och jag är ledig, nu drar jag in till stan..Pöss

humor..eller inte?

Så här är det Jag vet inte mycket om humor, vissa tycker antagligen att min är kass, vissa älskar den MEN allvarligt talat, vad har hänt med dagens humor? Jag har sett två snuttar ur TV-programmet RAW. I det första jag såg var det en snubbe från Kanada som i ca 10 stod och gallskrek - fuuuck, fuuuuck och juckade hejvilt. Det andra jag såg var Tomas Järvheden som stod lika länge och gjorde sig "rolig" över en snubbe som var tvungen att äta bajs för att överleva, jag tror han hade fastnat i en hiss, missade detaljerna. Ok, visst, äta bajs, kul haha,,haha..men sen räcker det liksom..eller? Hur långt kan man dra ut på ett skämt?




Googlade på dålig humor. Fick givetvis upp något som har med bajs att göra

// Johanna - bajs

PS; hur tycker ni det går för min gästbloggare? Icke på tal om bajs!

DONNA Nr 1 Teasar!

Stay Tune!

Bilder från pokerkvällen kommer..

Teasar med att det blev något i denna stilen:

Gaaaaaaah!


Dagens humor

Jag; Läser du också alltid dödsannonserna?
Vårdtagare; Ja, och om jag inte är med så går jag upp.

Donna nr 5 biktar sig..

Jag har en egenskap som jag inte är speciellt stolt över, en egenskap som många tycker är "typisk brudig". Jag hatar det, jag vill inte vara "typiskt brudig" om man säger det på ett sånt där nedlåtande sätt. jag vill vara "typisk brudig" med en glad ton. Som i - Hon är så jävla smart/snygg/rolig på ett typiskt brudigt sätt. Jag vill inte vara - hon är så jävla jobbig på ett typiskt brudigt sätt. Förvirrad? Ja med!
Hur som helst, den egenskap jag pratar om är att jag ibland har svårt att erkänna när jag är sur. Det kan låta så här.
Pojkvän: Gumman, varför är du sur?
Jag (skakar på huvudet): Neeh jag är inte sur (ond och besviken blick).

Varför gör jag då detta? JO för att det jag tycker att han ska förstå varför jag är sur. Varför tycker jag då det? JO för att det är inte första gången jag blir sur över samma sak. Så när jag tänker efter så är det kanske inte så dumt. Utan det är mer ett sätt att välja sina fighter på, eller?
Jag ska fundera på saken..

Ikväll tittar vi på 183 dagar.

/ Johanna - gillar att ha göra har-tand grimaser på kort..

PS: Tycker att folk kan sluta ha sex på midsommar så att det inte blir så många födelsedagar att hålla reda på i Mars..




Knock Knock

- Knock Knock!
- Who´s there?
- Fritzl



DONNA NR 1 ERKÄNNER

I dag knackar jag o Bob på himlens dörr.

http://www.youtube.com/watch?v=d-5JvACzGp8

Vi tjejer är liiiite bättre på att visa oss bräckliga... Liite...




hemkörning..

Idag är jag bakfull. Jag, Ann och Sussie spenderar dagen i soffan. Ett ord med enorm betydelse dagar som denna - HEMKÖRNING...!


DONNA Nr:2 AVSLÖJAR

Äntligen är den här. Varning killar. Kärlek på hög nivå.

Boys, ska ni läsa något är det just detta. Rekommenderar även att skriver ner det eller tatuerar in det i handflatan.


♥ Hur länge har du och Simon kilat stadigt? 
I drygt 3 år. Känns dock mycket kortare.
♥ Why Simon?
Hans fina lockar.

Vad är BIG no no runt de första dejterna?
Att inte avslöja för mycket om varandra. Katt och råtta leken kan skippas av både tjejer och killar.

♥ Vad är det bästa med Simon?
Att han får mig att skratta när jag är ledsen eller eller arg.
♥ Är det något som kan reta gallfeber på dig när det gäller Simon?
Ja, det är klart att det finns men jag är nog minst lika jobbig.
♥ Några tips till karlar som vill behålla sina kvinnor?
En liten present då och då är aldrig fel eller en överaskning.  Det behöver inte vara något märkvärdigt. Att Simon har köpt en semla till mig kan göra mig jätteglad, Det är de små sakerna som gör det.
♥ Allmän reflektion kring ålderskillnader?
Det är bara en siffra. Vad som attraherar sitter inte i åldern.


Aaaaaaaaaaaw.

Denna låt snubblade jag över på Youtube och kom att tänka på er.. Bara er... Ingen annan. ♥
http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw


Finanskris my ass?!

Vad händer med världen, allt är kaos och upp och ner, huvudet ner och fötterna upp! Ni kanske tror att jag menar finanskrisen med alla dess konsekvenser men det gör jag inte. Nej nej, det är så mycket allvarligare än så!
Vad är det för fel på världen när Mtv inte visar musik utan en hittpådokusåpa hela dan, när jag är utarbetad trots att jag är arbetslös, när det står i min blogg att vi tjejer är rädda för att visa oss dumma för killar, när folk tjänar multum och får vara med på Tyra Banks show för de har en katt som kliar sig mot ett piano, att folk blir kända för att de kräks i tv, när jag har en pojkvän som ska spela hockey mot sina idoler när jag bara jobbar jobbar o jobbar. När jag drömmer mardrömmar hela natten och vaknar av att jag tjuter på min första jobbfria dag på länge. När killen får åka till Vietnam och jag får ruttna i Göteborg. Nåt fel är det när jag och Sussie ser fram emot att gå på statt nästa helg.
Men idag bryr vi oss inte om sånt, nej nej..idag händer det grejer..Det komme bli grejt!


DONNAS och POKER. Say What?!

Ok Boys, är ni med?
Tjejer och poker? Vad tror ni om det?

Visst, vi gnäller och är allmänt purkna över att ni spelar poker liiiite för ofta och för liiiiite för mycket pengar.
Det ni inte vet är att flickor i hemligt dyrkar detta kortspel.

Vi vill bara inte spela tillsammans med er med risk för att verka lite dumma.

På fredag är det tjejpoker som gäller samt en o annan drink.
Det gillar vi.
I wanna hold em' like they do in Texas, please
Fold em' let em' hit me, raise it baby, stay with me



http://www.youtube.com/watch?v=SG9Q9ZiHNO8&feature=related


DONNA Nr 1 Goes Mean

Förlåt Veronica
Förlåt Simon



Emma - Blekare än Simon


farfar?

Har ni märkt vad som händer på facebook? En ny generation börjar ta över, det är helt vansinnigt! Helt plötsligt är jag vän med kompisars föräldrar, mostrar, fastrar, farbröder. Mina arbetskamrater som har barn i min ålder eller ännu äldre skickar vampire invites och inbjudningar till grupper som "Det heter negerboll" eller "Mot pedofili" (vilka är för pedofili undrar jag). Shit, snart kommer de väl börja blogga också..Uuuh!

// Johanna

PS: Min syster klagar lite på designen, jag har börjat läst på lite hur man fixar och donar men vette fan..tanken var ju lite att den skulle vara tråkig, för att inte ta bort uppmärksamheten från mina inlägg. Vi får se vad som händer. Den som lever får se som en vårdtagare som är 100 år brukar säga..


Johanna 100 år?

monkey boys!

Jag skäms över mig själv, det svider i mina ögon när jag ser mig själv i spegeln och jag mår lite illa när jag tänker på hur lågt jag har sjunkit. Jag sitter helt allvarligt och surfar på 1000apor.se och läser Calles och Alexs sms! Det är pinsamt, MEN, varför gör jag detta? Jo för att jag har lovat mig själv att skriva ett personligt brev så jag kan söka jobb. ALLT är roligare än detta!
Jag tycker om att skriva men icke på kommando eller för att jag måste, det måste komma av sig självt, jag brukar skriva i huvudet innan jag somnar.. Herregud! hur jag låter..ett glas rött på detta så kommer jag snart diskutera Strindberg och skriva mitt personliga brev med fjäderpenna! jag måste kompensera genom att skriva något väldigt oprentensiöst- BÖG! , eller vänta, var jag inte nyss inne på 1000apors sms..puuh!

DONNAPANELEN GOES MOVIESTARS



Medan vi med spännning väntar på intervjun tänkte jag lära er karlar ett och annat.
Denna gång är ämnet film.
Ni älskart, vi älskart. Inte samma sorts film dock. Men det är ett annat inlägg.

Vi kvinnor har en förmåga att lipa ihjäl oss till exempelvis Pearl Harbor, Forrest Gump och Titanic.
Jag ska nu förklara varför:
Avundsjuka!
Vi skulle helt enkelt göra vad som helst för att få vara med i kärleksscenerna.
Vi sitter där och tjuter ögonen ur oss samtidigt som vi  försöker utföra följade tankeöverföring till er boys:
Jag vill också rulla runt bland fallskärmar.
Jag vill att du ska älska mig lika ovillkorslöst som Forrest gör med Jenny.
Vi vill också ha galet och svettig sex i en igenimmad bil.

Och inte nog med det... Ne ne....
Vi vill att följade låtar spelas i bakgrunden:
http://www.youtube.com/watch?v=zhpFwpu0mGw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=FcOt6mfjxeA
http://www.youtube.com/watch?v=PtS45bh_INY&feature=related


Finn ett fel!

Fråga: Jag är en 27-årig kille. Min penis är 14 cm lång och 11 cm i omkrets. Känslan att jag är för liten är jobbig.

Jag gjorde ett test i tidningen och fick reda på att en genomsnittlig penis är 14-15 cm lång och har en omkrets på 8-12 cm och jag fick även veta att en kvinnas genomsnittliga djup är ca 10 cm. Är min storlek normal och räcker jag till?

Anders

Vad är det för fel på dessa storleksfixerade män??


hemska människa!

Mitt i alla kaos som varit i mitt liv med jobb och flyttar glömde jag bort min vän Maddes födelsedag! Jag kom på det igår, 10 dagar försent och jag skämdes som en hund. Så går det när man inte har facebook och bosätter sig i Uppsala. Hon är visserligen inte arg men hur ska jag kompensera  för detta?
   Om 1½ vecka kommer Skalk på besök i Göteborg och jag längtar som ett barn dagen innan julafton. Jag hoppas hon kan hjälpa mig att komma på något att syssla med. Jag behöver något att göra, det kan vara vad som helst, lägga pärlplattor, pussel, lära mig sticka, virka, lära mig ett språk, måla akvarell, lära mig hjula, vissla, fågelskåda, vad som helst bara det är något som jag kan göra vart jag än är och som inte är för dyrt alltså så går det inte att lära mig meka med bilar eller något sådan eftersom det kan vara svårt att ta med en bil på tåget till Karlskoga. Någon som har nåt bra förslag??

Här kommer en konversation jag hade med en vårdtagare häromdagen
Vårdtagaren - Du är ju dum i huvudet som inte kan bädda en säng!
Jag - Jag gör så gott jag kan, det är inte så lätt....Eftersom du ligger i den!

Ps: Om ni tror att den stora grejen jag hade på g var Emmas gästbloggeri har ni helt fel. Nej nej..det är något helt annat..


// Johanna


Åldersnoja.

Jag kollar på "Den rätta för Rosing". En av killarna som vill dejta detta blonda bombnedslag är 19 år, jag är kanske cynisk och orättvis men jag har svårt att tro att han är där av den anledningen Linda "bjudit" in honom för. Jag tänker att om en 19 åring vill dejta en 35 åring så är det knappast för han vill bli styvfar till hennes barn och för att han tycker att Linda verkar vara en sån fin person att slå sig ner med. Jag tror mer att det handlar att han vill ha en snygg MILF att visa upp för sina pubertala killpolare, jag kanske har fel, kanske inte.
Hur som helst. Detta fick mig att fundera på detta med åldersskillnander mellan par. Jag erkänner att jag är väldigt känslig för detta, jag skulle aldrig bli tillsammans med en yngre eller någon mycket äldre. I somras var jag på några dejter med en yngre kille, det blev inget just för han var alldeles för barnslig och väldigt dessutom dålig på att kyssas. Han var kanske ett undantag men det avskräckte iallafall mig.
  Flera av mina vänner har varit tillsammans med killar som jag till om en början tyckt varit för gamla men det har senare visat sig att de passar ihop, min mor är gift med en yngre man, en nära vän till mig dejtar just nu en yngre kille och de trivs ihop så egentligen kanske jag inte borde vara så skeptiskt.
Kanske något för donnapanelen att diskutera?



/ Johanna- Ser fram emot Emmas intervju med Veronica.

DONNAPANELEN PRESENTERAR:

Exklusiv intervju med vår Donna nr 2.
Veronica kommer bland annat dela med sig av ingredienser till ett lyckat förhållande.
Denna intervju kommer publiceras under veckan (vilket innebär ett ypperligt tillfälle för er läsare att ställa frågor).  
När intervjun publiceras beror på trycket från er!
Jag vet inte vad ni tycker men jag kan knappt vänta!





Redan här är en stor del av intervjun avslöjad
1. Vem är mest blåögd?
2. Vem bestämmer av er två?
3. Vem är brunast?
Återigen Boys. You do the Math!


WANNA PIECE OF DONNAPANELEN?

Kära vänner:
Mina inlägg kommer i huvudsak att hjälpa och vägleda er män genom kvinnodjugeln.
Hur tänker vi? O hur fan tänker ni?
Till min hjälp har jag min kära DonnaPanel. Dessa fagra och begåvade ladies kommer alltså att blotta sina innersta känslor och tankar för att ni män ska förstå oss bättre. Vi har inga höga förhoppningar. Men vi önskar.


Vi börjar med något mindre avancerat som sport.
Smaka på ordet boys. Ni älskart, det vet vi!

Men visste ni att vi damer också älskar sport?
Läs och lär

Donna Nr 1: Emma Silfverhjelm


Favoritsport: Fotboll
Varför?


Donna Nr 2: Veronica Lindqvist


Favoritsport: Kampsport
Varför?


Donna Nr 3: Emelie Jatko

Favoritsport: Hockey
Varför?

Donna Nr 4: Anna Neuman

Favoritsport: Tennis
Varför?

Donna nr 5: Johanna Silfverhjelm

Favoritsport: Friidrott
Varför?


Varför valde vi då dessa hotties och deras sporter?

You do the math Gentlemen.

Är de konflikträdda?
NEJ
Är de rika?
JA


pirrigt

Ikväll händer det grejen här på bloggen. Min syster kommer nämligen gästblogga, och inte bara det, hon har ett fantastiskt tema som kommer tilltala både tjejer och killar och alla andra som någon gång varit i kontakt med det motsatta könet. Jag hoppas på många pirr, om www.karlskogasfinest.blogg.se står för fnisset så kommer vi helt klart stå för pirret!
Hon får skriva mer om det själv så håll utkik!


Glamour!

Då var jag tillbaka ingen. Det har varit en väldigt en bra dag. Ledig som jag är ringde min personliga väckarklocka (läs christoffer) kl 9 00 och såg till att jag gick upp och kom i tid till mig frukostdate Emelie. Det blev lyxfrukost på Fröken Olson. Sedan åkte jag till inte alls lika glamourösa arbetsförmedling. Vad är det för trattar som jobbar där egentligen?! De springer runt med manchesterbyxor, ullkoftor och luktar kaffe och svett, ungefär som en kemilärare jag hade en gång i tiden - Hej Sten-Åke!
När jag satt där och väntade på min tur började jag tänka på hejarklacken i hipphipp, hur roligt vore det inte att gå klä ut sig till fotbollssupporter och heja - JOOOOBBA JOOOBBA JOOOOOBBA!
På tal om Hipphipp så har jag ett tips till alla kåta singelbrudarna där ute. Repliken - Ska vi hem till mig och kolla på HippHipp?
Tro mig det kommer fungera!


Så här ska en frukost se ut..

Finest??

jag gästbloggar numera på http://www.karlskogasfinest.blogg.se

Döm mig inte, jag är arb.lös och nej, WOW är INTE ett alternativ!

RSS 2.0