sommar nu!

När min influensa är över så jävlar ska det hända grejer. I år vägrar jag vara blek, ful, kall och påpälsad för i år bojkottar jag vintern. Hemma tänker jag vara klädd i linne och shorts, jag ska sola solarium så jag blir brun och jag ska äta glass varje dag. Jag ska ha kjol när jag är ute och festar och jag ska dricka paraply-drinkar. Jag tänker hoppa i vattenpölar med mina sandaler och börja cykla till jobbet. Luncha på stans uteserveringar och ha pick-nick med piratmuggar och svärd i kungsparken..Who is with me???!!!

Amore!

Hemma och snorar, hostar, febrar och drömmer hemska mardrömmar.
Funderar på om jag skulle skriva av mig om torsdagens Debatt i SVT som handlade om att papperslösa flyktingar får gratis tand och läkarvård men jag orkar inte.
Mitt huvud värker, fortfarande...

Var i Milano för ett par veckor sen, det var helt otroligt bra..åk dit..nu..!
VI var på San Siro och kollade Milan - Napoli. Matchen innehöll gula kort, röda kort, straff, självmål och ett par stycken blev utburna på bår. Allt vad en bra match behöver.
Hotellet var fyr-stjärnigt, inte mycket att klaga på där. Ett tips är ju att man försöker få lite grepp om hur det ligger så man slipper bli grundlurad av taxi-chafförer men i den staden får man tydligen vara glad om chaffören inte skakar på huvudet för att sen vägra köra en.
Doumo kan vara en av de mäktigaste byggnader jag sett och det var länge sen jag åt så mycket som jag gjorde de 4 dagar vi var där.
Annars var resan otroligt romantiskt, till och med lite väl äckligt och nykärt men ja gillart!



I monumentale cimitero. När jag dör, och är rik ska jag lägga alla min pengar gå till att bygga ett enorm minnesmonument till mig.


Inte så blygsamma gravar...

RSS 2.0