lika som bär?




they all love me








sanningen om vaccinet...

Jag hade bestämt mig, på riktig! Jag hade verkligen verkligen bestämt mig för att inte ta den där vaccinsprutan mot svininfluensan. Varför? Jo, för att: ett: Vår rika värld har sett till att den fattiga världen inte bara ska HIV/AIDS, malaria, kolera, ebola m fl. VI köper upp allt svininfluensa-vaccin och lämnar inget till de som redan har all skit tack vare vår levnadsstandard. 
två. Jag är inte i någon riskgrupp
tre. det är töntigt!
fyra. Jag har retat Christoffer för att han tog den.
Det finns en anledning till, det viktigaste anledningen. Jag är livrädd för sprutan! Min sprutfobi och smärtfobi blir bara värre och värre och alla vet att sprutor i armen är de som gör mest ont och sprutorna är ar som störst och vassast.
Nu är läget annorlunda, min chef vill väldigt, väldigt gärna att jag gör det. Detta är givetvis förståligt, det räcker med att en av vår lilla men härliga personstab blir sjuk så blir det väldigt svårt. Så nu är det bara att knalla iväg och plåga sig, för världsfredens skull...


lovin´

bloglovin
Klicka här för att följa min och andras onödiga bloggar..

ett helt normalt blogginlägg

I år har jag varit en dålig Idol-fantast, jag såg inte många auditon avsnitt och gårdagens fredagsfinal var min andra, tills igår har jag inte varit speciellt imponerad men igår, HERREJÄVLAR OCH HANS MOSTER, VAD HON SJÖNG DEN DÄR TOVE!! Jag gillade det skarp, gådhuden var ett faktum och shoppingtarmen skriker efter klänningen hon har på sig.
Skönt att den där Rabih åkte ut, han kan ju inte ens sjunga, ännu mindre prata!

I helgen är jag ensam på Skrågatan, C är på kryss. SKÖNT..tyckte jag ett par timmar sen var det inte lika kul längre..Idag var planen att bjuda Jennifer och hennes lillasyster Maja på middag men eftersom alla verkar bli sjuka av den där svinsprutan så blev det ändrade planer.. Det verkatr som man blir sjuk varken man tar sprutan eller inte..

Lite shopping hann jag och Sanna med idag på min första feberfria dag på ett tag..

Louise får gärna förklara det roliga med skämtet i nedstående inlägg


världens bästa skämt, ett skämt?

Världens roligaste skämt

En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på. Plötsligt kom några änder flygande och stockholmaren lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet. Stockholmaren rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa:

– Anden landade på min mark och då är den min.

Stockholmaren började argumentera, men bonden stod på sig och sa :

– Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.

Stockholmaren frågade vad det är för något.

–Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”

Stockholmaren var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Stockholmaren sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd. Då sa bonden:

– Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden.




Detta ska tydligen vara världens bästa skämt, en internationell tävling avgjorde saken men jag har aldrig känns mig dummare..
Beror det på min feber att jag inte förstår skämtet? För det gör jag verkligen inte..!


Tryck på länken för att se artikeln.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6073995.ab

mord i sinnet...

FANFANFAN!!
Kom just på att jag inte längre kan ta cykeln till aggerudspåret..helvetehelvetehelvete..

Donnapanelens fingrar kliar


Klielikli....

era jävlar...!

Ilska är när man inser att både min och Christoffers cykel är stulna!
Kom igen! Min cykel var skitful, rätt kass och långt från hel men jag älskar den, den är min och jag vill ha den tillbaka! Jag vill ha den till jobbet, jag vill kunna cykla till stan, dricka öl och sen cykla tillbaka!
 Christoffers cykel hade ju punktering både fram och bak och var dessutom låst med det riktiga järnlåset och inte med ett litet kasst slanglås som min var låst med...Han vill ha sin fina gröna damcykel med cykelkord tillbaka så han kan cykla till bibliteket, till träningar och till stan och bli så full att cykeln får leda honom hem!

  Jag hatar er som stulit dom men jag är förlåtande människa, karma däremot är inte lika förlåtande, tänk på det ni som cyklar runt med punktering och med värk i röven av en dålig sadel! Det är inte försent, ställ tillbaka cyklarna på Skrågatan 10 och ge minst 100 kronor till svältande barn i Afrika så ska vi se att detta löser sig..

deluxe

Lyx är att vakna 11 30 en söndagsmorgon, utan att vara bakfull, för att tillsammans ligga kvar i sängen och läsa DN och lösa barnkorsord.
Lycka är att drömma mardrömmar om att man jobbar som personlig assistent åt en hemsk tant för att vakna och inse att man har ett jobb man älskar..

Idag gör vi det på riktigt

På skrågatan vägrar vi minsann att bli fulla och klä ut oss.
Tillsammans gör vi istället det dagen är till för, tänder ett ljus, lägger en bukett och skänker flera tankar till min kära morfar, och hans kära morfar..word!

RSS 2.0