wikipedia.

jag lärde mig en ny lek häromdagen, wikipedia. den går ut på att man ska ta sig från en artikel till en annan på så få klick som möjligt. tanken är ju så klart att man ska ta artiklar som man tror är väldigt långt i från varandra, vi valde bland annat jakob hård - katrinplommon, surfbräda - kronprinsessan viktoria, paolo coelho - Muhammar Gaddafi. inget att dessa krävde mer än 8 klick. grymt tidsfördriv!



unge


spana in den här godingen, jag har döpt den till charlie, tror inte
ägaren gillade det men så får det nog bli ändå.

söndag 28 augusti.

Mami!

Idag du har jag hunnit med massa saker, tvättat, diskat (x2), gått jättefort runt aggerudspåret, tittat på Calle när han ätit indisk mat, försökt lära honom köra bil, sorterat garderoben och  pluggat teori. igår hann jag med loppis på berget (läses: bergöööö), där jennifer, cattis och maja hade ett bord, jag hann även med ett snack med morfar jonte och hann lägga  ännu en sten hos morfar ronnie. sen träffade jag din förstfödda, vi försökte se på fotboll i strömtorp och försökte därefter spela pingis. någonstans efter det stod jag ett par timmar i ett kök och kämpade för att efterlikna din potatisgratäng, jag failade på en halv liter gräder och en hel vitlök.

här har du och freddan en låt att poppa till på vägen till arlandish



lördag eftermiddag


spelar väl lite pingis då...

karma?

medan Gadaffi lever det ljuva livet, tar vara på dagen,
living da dream osv så tar tar jag tag i tvätten.
känns sådär rättvist ändå.


R.J


sommar i sverige.

månaden är augusti, landet är sverige.
mössa + luva + halsduk är klädkoden som gäller.
på fötterna skinnstövlar. allt för att inte bli
blöt av regnet som igår pågick i sådådär
13-14 timmar.
nu mamma vet jag precis vad du tänker, "vad ska du ha på dig i vinter?".
det undrar jag också, jag preppade lite igår med en jacka som ska tåla sisådär 25-30 minusgrader, en sån borde väl funka fram till april, från och med nu?




mössan är inte min, den är din calle men det är den enda jag har sörru, om jag inte har ett gäng hos dig?


mösslös.

NELLY.COM TACKAR FÖR MIN BESTÄLLNING.
JAG TACKAR FÖR KORTVARIG BOTAD HÖSTÅNGEST
.

...jag letar fortfarande mössa, efter DEN mössan som inte är för tunn, inte för tjock, inte för lång, inte för kort, inte för oval eller för rund, mössan med färgen som missmatchar halsduken och som inte får mitt ansikte att se ut som ett hönsägg eller bowlingklot, jag söker mössan som funkar till både utsläppt och uppsatt frisyr, viktigast av allt, det får inte stå "bad hair day på den" ....
tror jag kommer vara mösslös fram till i allafall december...


madde och johanna, stockholm 2011.

mössa.

god kväll mamma, egentligen är det natt men om jag skriver "god natt mamma" blir början egentligen ett avslut, eller?
vilket fall som helst så är det sent, jag har precis gått av min första jobbvecka på nygamla jobbet. jag har lärt mig en del nytt ändå, mest att jag har muskler på ställen där jag inte trodde jag hade muskler, de musklerna sitter i axlarna, i ryggslutet, i baksida lår och i överarmarna, välkomnen säger vi till dom!

om ganska exakt 5.5 timme ringer mitt larm för första gången, sedan ringer det ännu en gång om 6 timmar, sedan ytterliggare en gång om 6.5 timme då är det läge att gå för att ta mig till körskolan för 4-5 timmar risketta, jag längtar inte speciellt mycket men som Oprah sa en gång "do what you have to do, so you can do what you want to do", kloka ord, jag undrar om hon kom på det själv.

jag ligger i sängen nu och surfar efter mössor, det är kallt på nätterna och på tidiga morgonar nu och eftersom jag, precis som alltid tappar bort sisådär 4-5 mössor varje säsong så är det dags att köpa sisådär 4-5 nya...

god natt!

14 augusti

Sj, jag kom hem på exakt utlovad tid, jag kom billigt undan, jag fick dock en dålig plats under resans första del men även det blev bra och jag kunde ha fötterna på sätet bredvid och lösa mina suduko..jag är imponerad, allra mest över det faktum att ingen, inte ens jag blev avkastad. high five!

även stockholm levererade, vädret var överkomligt, shoppingen lyckad,ölen kall, maten varm, vännerna alltid lika fina. trots att försök till mord under en rulltrappaincident har du mig nu på din sida. wow!


stockholm.

kära stockholm!

det var knappt ett år sedan sist, då pissade du på mig, tvingade mig att frysa och bli blöt, gången innan det tvingade du mig att vänta, och frysa ännu mer, för att sedan se till att jag fick vänta ännu mer och värre, frysa tills jag kände hur blodet stannade i mig.
nu får du en ny chans att imponerade på mig, ta vara på den, du har fantastiska förutsättningar, fina vänner, augusti månad, du borde inte misslyckas med att få mig att faktiskt accepterade dig, kanske rent av tycka om dig.
en sista chans.

Shut up and move with me, move with me, or, or get out of my face
I didn't queue for an hour to leave straight away




lite frukost...


tredje augusti




La gente esta muy loca




glömde bort att nicklas ska med, han tar sig fram på bräda så det går inte alltid så fort....
jag lyssnar så länge och fuldansar framför spegeln.

Sak Noel – Loca People (What the F**k!") - Radio Edit

hurry!

Hej mamma!
jag vet att jag är okontaktbar just nu, jag jobbar och när jag inte jobbar så jobbar jag extra och ner jag inte jobbar extra spenderar jag tiden med att inte jobba och passar då på att träffa viktiga.
idag har jag tagit ledigt för att sola och bada med emelie, hon hämtar mig om tre minuter och jag är egentligen i full gång med att kasta ihop kakor, bullar, smörgåsar och frukt i korgen jag köpte i tanzania, en sån som jag köpte till dig om jag inte minns fel.

got to go!


smygbild på mig och emelie på pip

augusti.


RSS 2.0