the show...


picture this..

Jag är vansinnigt dålig på att ta bilder. Jag har inte en enda bild från när jag och tjejerna kollade Sverige - Serbien i ett fullsattt öltält vid kungsportsplatsen.
Jag har inte ett enda kort från dagen efter då jag, maja, josefine och madde for till världens finaste Sillvik och jag tog årets första havsvad. 
Inte ett enda kort från fredagskvällen som spenderades hos syster och therese, tacomys och en vansinnigt spännande fotbollsmatch. inte heller kort från efterfesten utanför Woodys omklädningrum. 
Däremot så finns det kort från pappas 50 års kalas då jag, emma,christoffer, nicklas och en halv johan satte oss på gräset och för fulla muggar av gratisöl. Kvällen tog sig sen vidare till ett tjejkalas och sen till ett fullproppat statshotell. Dåligt med bilder därifrån med, (thank God)

Igår trotsade jag och Christoffer bakfyllan och tog oss till "la playa! Näset vid MÖCKELN för att sedan grilla på sandudden vid KOSIA! Inga bildbevis på detta heller..

Snart slänger jag upp bildbevis på att jag har firat midsommar..

Veckan som gått har vi löst svaret på gåtan "har blondiner roligare?"...svaret håller jag än så länge för mig själv..

Update om flöjttanten!

Update. Följttanten har förflyttat sig från den konkurrenskraftiga Fredsbron till "pissrännan" (tunneln mellan nordstan och centralstationen). Indianerna fick för en gång skull vinna kampen om sitt land!
Det som är allra mest spektakulärt är att det verkar som om någon faktiskt har stulit flöjten, ni kanske tror att detta är något jag jublar över, nej nej nej! Detta var det värsta som kunde hända..nu sjunger tanten och dessutom flaxar med armarna samtidigt, jag saknar flöjten..
 Problem: Vad ska jag kalla henne nu? Sångtanten, Flöjtanten eller Tantensomintevannöverindianerna-tanten?

Helt plötsligt

Helt plötsigt blev jag sjuk, och med det väldigt kärlekskrank. Tänk om jag vetat att jag skulle bli sjuk så hade jag inte åkt till Göteborg utan istället legat och tyckt synd om mig själv på min favoritplats och blivit ompysslad av min favoritperson...uuu cry me a river...
 

Helt plötsligt...

Helt plöstligt blev hela sverige tennis-fantaster! Kanske för att glömma fotbolls- fiaskot på lördagskvällen...Nu blir det HASSLE, inte HUSTLER

Dejtingtips

Häromkvällen såg jag filmen Vicky Christina Barcelona, en film som jag starkt rekommenderar till er som har en dejt inplanerad. Givetvis finns det 10000 andra mer spännande saker att göra på en dejt men nu när SMHI sviker och ger oss kyla, regn och blåst så kan man lika gärna hålla sig inne.
Jag såg filmen ensam, men jag lovar, om du ser den med någon du är attraherad av så kommer du få svårt att hålla fingrarna i styr. En otroligt sexig och erotisk film med en lagom dos av kärlek utan att på något sätt vara porrig.
Jag hade gett upp hoppet om att gilla Woody Allen och Scarlet Johansson  men "Vicky Christina Barcelona" gav mig hoppet tillbaka.



Scarlets hår inspirerade mig verkligen så nu går mina tankar åt att go blonde a´la Scarlet Johansson. Vad tror ni är? Vad tror du Sara??

RSS 2.0