tomas

Lyssna här. Han är grym!

Tomas Brink

I love the way you lie

Sommaren är slut, jag har främst jobbat bort den med undantag för några härliga försommardagar på stranden, vid klipporna, på kusten, i staden.. bilder på sommaren kommer så fort de är organiserade precis som jag vill ha dom. Så länge får ni hålla till godo med en bild på mitt första inköp inför hösten. Ett halsband som kommer finnas med länge..
 


WOW

I mitt huvud befinner jag mig i Göteborg, solen skiner och jag är blöt av svett, jeansshortens och conversen är på och jag försöker hålla den leopardmönstrade sjalen på plats med jag stampar fötter till mumford and sons little lion man. Sen får jag gåshud till Lykke lis possibility, jag sjunger viskande med i shoreline tillsammans med Anna Ternheim, ryser av minnen till tonårsångesten när Håkan Hellström tar ton till uppsnärjd i det blå.
Jag önskar jag hade bättre sångröst när jag försöker bli ett med Jens Lekman och hans pocket full of money, jag önskar att jag är djupt sårad så jag kan känna med La Rouxs bulletproof. Jag dansar i vattenpöar till Shout out loads och skriker desperat med i please please please. Jag önskar jag var M.I.A - pang pang pang. Jag gråter till Anna von hausswolff och hennes toner från pianot när hon spelar Old beaty, du kan nu dö endast för mig.  Jag höjer armarna till legenderna Wu tang klang, för att avsluta det perfekt med Christoffers armar runt mig lyssnades tillsammans på The soundtrack of ours lives med Göteborgs symfoniorkester - nevermore. Vi festivalhånglar till Iggy pop and the stooges med lust for life i bakgrunden...


stockholm

Ev så åker jag och C till vår huvudstad i helgen. Ett besök på Fotografiska är givet men sen då? Jag kan inte Stockholm, förra gången jag var där så var jag 12 år, då besökte vi Vasa-museet.  
C vill till militärmuseet och jag vill se slottet. Shopping har jag ingen större lust med, i så fall i något mysigt område med loppisar, eller det kanske heter second hand i Stockholm. Jag vill äta god mat utan att bli rånad, jag vill promenera längst vattnen utan att riskera att stöta på en powerwalkande blondinbella.
Jag vill inte åka tunnelbana men kan tänka mig en båttur i skärgården, jag vill inte gå på Gröna lund men älskar att gå på akvarium. Den där fula telefonkiosken skiter jag fullständigt i men jag har hört att "sofo" ska vara kult..
Stockholmstips tack...




RSS 2.0