lets hope so.


get mama a house

en magsjuk vän och en inställd lektion blev det. vad gör vi åt det då. loppis får det bli!

forever

Somnade 0300 med ett huvud fyllt av ena tanken efter den andra. somnade gjorde jag iallafall till slut och väckt blev jag som tur var av ett telefonen ringde, tyvärr just i en het dröm med Mcdreamy.
Innan lektion och presentshopping börjar jag dagen med det bästa youtube har ett erbjuda, se och njut och få gåshud från tårna. bli gärna lite avundsjuk också.


zoo






det kommer bli ett zoo i min nya lägenhet.

fredrik


hear i.

Så var det med det. Sverigedemokraterna röstades in i riksdagen och jag skäms minst lika mycket som alla andra. det känns förjävligt men nu har vi i allafall svart på vitt. Det fungerar uppenbarligen inte att stänga ute ett parti, de vann på martyrskap och på grund av att de har kunnat skickat sin propaganda i svenska folkets brevlådor utan att någon officielt debatterat mot deras argument. Tydligen så finns det över 400 000 svenska människor som inte klarar av att tänka själva.

true story

Antalet läsare har verkligen stigit den senaste veckan. Detta beror ju knappast på att jag är flitigare med att uppdatera eller skrivit mer läsvärda inlägg än vanligt.
Det beror ju helt enkelt på att många av er är skvallerkåta, vilket jag har full förståelse för, jag älskar också skvaller, men jag måste göra er besvikna, det finns inga gottiga otrohetshistorier, inga lögner eller skandalösa intriger som ni kommer få ta del av här. ni kommer inte få reda på någonting här, tyvärr men jag tror att det kallas intrigritet.
Ni som vill veta skiter jag nog mest i, ni som bryr er, på riktigt, kan ringa mig närsomhelst så ska ni få veta.
Fråga helst inte när jag är full och ute för att dansa och ha roligt, det blir inget bra då. Folk verkar glömma bort, eller vet helt enkelt inte hur ont det gör, framförallt verkar folk glömma att det är två människor som har jävligt ont...


hang with me




Mobil av för nu ska det pluggas, Robyn håller mig sällskap

Just don't fall recklessly
headlessly in love with me
cause it's gonna be
all heart break
Blissfully painful in insanity
if we agree
You can hang with me


poop

Igår var jag ute och sprang istället för att se på Biggest looser, jag lagade mat och duchade länge under Idol, jag fick inte kolla på Kungarna av Tylösand för min roomie men brydde mig inte speciellt mycket om det.
Har jag blivit tråkig eller helt enkelt vuxen?
Kanske är det som för Carrie i sex and the city
- Will I ever laugh again? 
- Yeah, when something is really funny!

Kan ingen komma hit och bajsa på sig då??


finally!

Äntligen biggest looser sverige! hösten kommer bli bra...
med det kom jag på att det är dags för mig att börja ta tag i min egna form, nej jag är inte tjock men va fan, lite jävla kondis och styrka kan jag väl få träna upp i allafall!
- hej spåret..

Adore

grattis morfar..


så här i valtider...

Idag tycker jag synd om alla män som blev filmade på silja line av polisen som ville hitta den skyldiga för en våldtäkt, jättejättesynd om er! Jag kan inte förställa mig hur smärtsamt, kränkande och nedvärderande det måste ha varit och jag är evigt tacksam för att ni trots detta ställer upp för att hitta den skyldiga till ett sådant simpelt brott som en våldtäkt.

För övrigt undrar jag vad Erik Saade gör på Rockbjörnen...

god natt!


RSS 2.0