Veronika bestämmer sig för att dö

Paolo Choelo är författaren som skrivit världens mest överskattade bok "alkemisten". Jag tror inte att det är någon människa som på riktigt tycker om den boken, inte ens Orah, inte ens Herr Choelo själv!
Däremot har herrn lyckas med en annan bok, "Veronika bestämmmer sig för att dö". Den är nu film, tyvärr med Buffy, vampyrdödaren herself men jag har en känsla av att det blir bra, väldigt mörkt, väldigt djupt, men bra!


det där med planekonomi...

Vem trodde att min jag skulle avsluta min "bloggpaus" (jag hatar ord som innehåller ordet blogg men vad fan gör man) en sån här dag. En söndag då jag 07 30 blir väckt av ett samtal som innehöll dessa ord
Ulli - Vill du jobba?
Jag- När?
Ulli- Nu!
Jag: Jag är full.

Hur som helst, lusten faller tydligen på när man minst anar det.
 Det jag egentligen ville säga, få fram över mina otroligt starka känslor jag fick när jag scrollade mig runt på aftonbladet.se och hittade en artikel om att man numera kan ta med sig sina barn på SPA! Hur sjukt är inte detta?!
Jag har visserligen inga egna barn men har tagit hand om en del och jag kan aldrig tänka mig att jag någonsin skulle få för mig att ta med barn på SPA, är det  inte meningen att man ska komma bort från barn för att själv bli ompysslad och bortskämt? Är inte ungar idag bortskämda som det är? Vad vet jag?
Finns det viktigare saker att diskutera? Det gör det verkligen, idag på Aftonbladet står det ju faktiskt om hotet mot dansbandskampen, Vad som gör Lasse Anrell kåt och om Gry Forsells smärta efter en ridolycka..

    I morgon diskuterar vi marknadekonomi vs planekonomi...not...

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5992040.ab

RSS 2.0