Personligt brev

Jag sitter och försöker få ihop ett personligt brev så jag kan skicka i väg ett gäng jobbansökningar.
Så här långt har jag kommit:

Hej

Jag heter Johanna Silfverhjelm, jag är 23 år gammal och är född och uppväxt i Degerfors, Värmland.

Vad skriver man sen? HJÄLP!!

Jag tror förresten att jag har hål i en tand..fan...

lust

Syrran vill att jag ska blogga, det vill inte jag, har ingen lust.

SAKER JAG HAR LUST MED:
Hångla
Grilla
Bli full
Resa utomlands
Dyka
Klättra


Viktoria och Daniel har förlovat sig. Kan inte påstå att jag bryr mig, jag är inte rojalist men säg inte det till Christoffer. Han blir sur då för han säger att vi tjänar pengar på monarkin, jag säger att det kostar pengar och kallar det lite överdrivet  för modernt slaveri. Det är därför jag älskar oss, för att vi aldrig tycker samma och oväsentliga saker men alltid samma om det som räknas. vi är bäst!

Häromdagen gick jag förbi en sån där 10-kronors automat. När jag var liten fick man slajm eller en ring, kanske ett tuggummi om man hade tur, men idag får man tydligen nitarmband. Världen förändras..


alla stjärtans dag

Nu ska jag jobba, Christoffer är på folkrace, romantisk alla hjärtans dag? bryr jag mig? nej, inte ett dugg!
god morgon, god natt!


Farhmans måsten

http://www.aftonbladet.se/sofismode/man/article4280323.ab

VADÅ MÅSTE?! JAG MÅSTE FÖR FAN INGENTING...

sälja barn?

Tittade precis på det senaste avsnittet av Lyxfällan..När de hade satt upp budget-tavlan och chockerat insett att de ska betala tillbaka 100.000 kr (nåt sånt i allafall) inom en månad så var min spontana tanke - Sälj barnen...
Jag är en vidrig människa

UPDATE: Jag ...

UPDATE: Jag längtar så det gör ont i kroppen..så är det, coolt eller inte..jag är totally kär


bad hair day? MOI??!!

Idag hade Louise en mössa på sig som det står "BAD HAIR DAY" på (du kan köpa den på Rut mfl). Trots att det var Louise hår den gömde så sa Linda - Är det Johannas mössa?
Hur ska jag tolka detta?

fågelbajs.

I Brunnsparken här i Göteborg finns det en staty som heter precis som jag, Johanna. Det är tack vare den statyn som flera vårdtagare minns vad jag heter, de säger glatt - Johanna i Brunnsparken när de ser mig och ser nästan lite stolta ut över att de minns det.
Hur som helst. Idag,  när jag gick förbi statyn satt det en fiskmås på hennes huvud och bajs rann över hela hela stackars Johannas ansikte. Det kändes så rätt på något sätt. Jag är Johanna i Brunnsparken och fåglar bajsar på mig...

RSS 2.0