less bra day!

Idag finns det bara en sak att göra, nämligen att citera Maddes underbara pappa Stefan
- Jag känner mig som ett utsketet äpple!



arslen och tuttar!

Idag efter jobbet gick jag, M och E till Valhallabadet och simmnade..som vanligt tappade jag räkningen efter drygt 300 m så jag struntade i att räkna och nöjer mig istället med att jag simmnade i 50 min.
En tanke som slog mig nu är vad absurt det är med nakenhet egentligen..där står jag i duschen, naken, med två arbetskamrater och pratar om ditten och datten, naken! M känner jag iofs sen 100 år men E har jag bara jobbat med.är det bara jag som tycker det är lite..absurt?
Det är som på jobbet när jag går hem till en vårdtagare som behöver hjälp i duschen - Hej det är Johanna från hemtjänsten, vad god klä av dig naken..
Förresten, är det bara jag som tittar på andras tjejers nakna kroppar i badhus, inte i nåt sexuellt syfte utan i min nyfikenhetssyfte, det är spännande att så att alla ser så galet olika ut..klyshigt värre men det finns jättestora rumpor, o så finns det rumpor som är små, (som min) o så finns det gropiga rumpor (som inte min), platta rumpor, hängiga rumpor , söta rumpor, fula rumpor.. (har jag sagt att jag är väldig rumpfixerad nu för tiden?)
Bröstfixerad har jag med blivit, har sedan ett år kommit på hur jävla snyggt det är med silikonbröst...tyck vad ni vill men skulle gärna ha det om det inte kostade alldeles för mycket, innebar blod, smärta och säkert ett gäng sprutor.




Bilden är från rutmfl.se
De trosorna ska vara sköna har A sagt..själv gillar jag inte trosor med slogans men de är billiga iallafall..gillar man string så har de 3 par för 29 spänn just nu..tycker personligen att det känns väldigt ute men vad vet jag..fråga Farhman istället om ni skulle bry er..

Dags för ett bad nu, det är så sjukt kallt i lägenheten..om jag vågar bada iofs..sist när A badade fuckade hela avloppet upp sig...

is there a ghost??

Det händer mycket konstigt i min och Annikas lägenhet..saker försvinner, konstiga saker, inte såna saker som man bara kan förlägga eller ta med nånstans för att sen glömma bort det..mysteriet kvarstår..*cliffhanger*

jag och Annika förstår inte mycket ibland..från Nef i sommras



http://www.youtube.com/watch?v=JK716RqoUms

Smyg för fan inte på mig bakifrån..

Igår blev jag bjuden på Liseberg...väldigt kul..tyvärr var det inte förberett så jag var klädd i klänning vilket blev väldigt kallt men det var det värt..fick min efterlängtade våffla med hallonsylt och grädde..
Dum som jag så åkte jag höjdskräcken, jag ångrar mig alltid när jag sätter i den..på riktigt..så jag blir gråtfärdig..det är inte ens så att jag njuter att kicken man får efteråt..den är bara hemsk!
Sen ett par bärs på andra lång. Jag har inte varit där på länge och jag kom på att jag saknar söndagarna där med A, det var på den tiden jag alltid var bakfull på söndagar, och måndagar, och tisdagar, och onsdagar... o så vidare.
En gång var vi där innan det ens öppnat, vi satt utanför och löste söndagskrysset och hängde på dörren tills det öppnade, magiskt men tragiskt tror jag det var Håkan sjöng..var det i samma låt som han sjunger om andra långgatan flickorna?
Måste uppdatera mig på Håkan!

Hemvägen var creepy, ringde ett samtal i hopp att få "sällskap" men icke (sa Dag). Istället fick jag gå ensam och en kille kommer fram och frågar lite sliskigt - how u doing..?
- fine svarar jag och sätter i mig hörlurar och han fattar piken..
två minuter senare känner jag en arm om mina axlar och jag blev livrädd och tar bort den fort, jag hann tänka att det kanske var dumt gjort men killen frågade varför en så liten o söt tjej gick ensam och jag mumlade fram nåt om att min pojkvän väntade på mig..
Jag blev så jävla förbannad när jag tänkte på det imorse..ok att fråga hur jag mår men ta för fan inte i mig o smyg för fan inte på mig bakifrån..
killen vände sig om och gick..

sen kom nästa pärs..jag blev brutalt kissnödig, så där kissnödig man bara blir av att dricka öl, ingen sån där smygande kissnödighet utan en sån som kommer fort som fan så det var bara att skutta fram till närmsta buske o sätta sig och eftersom jag var lite uppskrämd kunde jag inte tänka på nåt annat än att snart är det kört..men bra gick det och jag somnade tryggt i min säng till ljudet av filmen "Orange County"


DAGENS LÅT JAG TROR ATT JAG KAN SJUNGA TILL TILLS DATORN....

http://www.youtube.com/watch?v=BytyXtiyeDU


DAGENS NOSTALGITRIPP
http://www.youtube.com/watch?v=NOQVH4vwIUU&feature=related



IDAG BOJKOTTADE JAG ICA OCH KÖPTE FINA FRUKTEN PÅ TURKBUTIKEN (får man säga så)

porr

Hade en diskussion om porr häromkvällen..ett ganska vanligt förkommande ämne med Herr C..hur som helst..diskussionen handlade inte speciellt mycket om för eller emot men ämnen fick mig att tänka på min okunskap och naivitet kring ämnen.
Jag glömmer aldrig när jag fick reda på att det finns något som heter "pregnant porn" och är precis som det låter, gravida kvinnor som ..gör vad de gör i porrfilmer..min världsbild rasade samman då jag alltid sett graviditet som något heligt och vackert och som inte smutsas..men jag hade tydligen fel.. dessutom har jag hört av de gravida kvinnor jag träffat att sex är de sista man tänker på när jag under en kort period gått upp 20 kg och man dessutom har ständiga cravings och hemorojjder..
En annan kväll när jag och A var på väg hem från andra långgatan och regnet hävde ner gick vi in i en av porrbutikerna och A hittade en film med en väldigt vacker kvinna på omslaget, fin figur- smal midja, höfter, fina bröst som visserligen uppenbarligen var fake men iallafall..långt hår och kvinnliga läppar...det var bara det att mellan benen fanns en enorm kuk..jag och a trodde vi hittat nåt udda och inte så vanligt förekommande i porrfilmbranchen men jisses vad fel vi hade, varannan filmomslag vi såg på prydes av en ...sån...person (shemale??) och min världsbild rasade ännu ett steg..
förövrigt så trodde jag wet sex handlade om att ha sex i  en dusch, pool, vattenfall..whatever så länge det var vatten iblandat..men ack så fel jag hade...

För varje hjärtslag...(tillägnat Anna S)

Ledig idag, första dagen på 7 dagar så jag förtjänar det big time! Det finns iofs de på jobbet som jobbar 12 dagar i sträck så jag kanske inte ska klaga..

Det bästa med att jobba så många dagar för att sen vara ledig är att dra på sig rena kläder, göra sig fin i håret, ha i massa spray och skit i som jag inte kan ha på jobbet..sminka sig ordentligen, smörja in sig och ha på sig parfym... och bara känna sig jävligt snygg!
såna dagar botar min dysmorfofobi
 
DAGENS LÅT SOM JAG TROR ATT JAG KAN SJUNGA TILL TILLS DATORN LAGGAR OCH JAG HÖR MIG SJÄLV A CAPPELA

http://www.youtube.com/watch?v=Vv9lhKZEfg4



"svensk dagspress är en dingding-värld"

I GT i onsdags hade Heikki Vesa fått en egen helsida..spännande med horoskop kan man tycka, kanske. men denna artikel handlade inte om horoskop utan om ekonomi. De har alltså på fullaste allvar låtit "sveriges mest kända spåman" skriva en debatartikel som direkt riktar sig till riksbankschefen Stefan Ingves för att få honom att förstå att "En räntehöjning skulle enbart påskynda den ekonomiska tillbakagången och göra den långvarigare".

Jag hade inte brytt mig ett dugg om artikeln om Heikki Vesa helt bytt bana för att läsa ekonomi eller om hade använt sig av någon säker källa för denna uppmaning men saken är den att Vesa helt enkelt valt att använda sina tarokort. Säga vad man vill om tarotkort men jag har svårt att tro att Ingves kommer sitta vid sitt frukostbord, dricka sitt svarta kaffe, studera Vesas artikel för att sedan gå till sitt jobb och stoppa att tänkta höja räntor - för det har minsann Vesa spått..
Man vad vet jag

För övrigt så hade GT Lotta Engberg på löpsedeln häromdagen..Rubriken löd ungefär - Lottas viktras utan banting..
I samma veva hade orkanen Ike dragit över Karibien och Angola haft sitt första val efter inbördeskriget..Jag påpekade detta för mina arb.kamrater som givetvis höll med mig om att våra värderingar är fucked up..tills C tar upp tidningen och utbrister
- men guuud vad smal hon blivit..

I´ll rest my case!

big date tonight....Lay lay lay...!

Kvällen spenderar jag med Robert Zimmerman...Han har varit bortglömd alldeles för länge..men ikväll är det bara han och jag...!

trött o scheleten o bob






i upplösningstillstånd...

kan vara världens roligaste uttryck som jag ska använda så ofta jag kan..istället för att säga: jag är så arg, frustrerad, trött eller bakis så ska jag ska jag säga: Jag är i upplösningstillstånd..galet kul..

för övrigt så har jag gjort det där förbannade testet nu och jag tror inte ett dugg på det..det gör mig så arg att jag hamnar i upplösningstillstånd!

Bloody motherfucking asshole..!

Såg Idol och som alla andra måste man ju tycka nåt om den nya idol-juryn, eller så ger jag fan i att tycka nåt och frågar istället - Har någon av dem gjort något av värde sedan 1999?? (presentationen av dem var mer pinsam än Swartlings ständiga - jag upptäckte Robyn)

Igår var jag hos örondoktorn för att kolla varför mina öron knastrar sedan 3 år tillbaka. De hade luft i mina öron, de kollade min näsa, min hals och gjorde hörseltest. Jag har tydligen nedsatt hörsel på höger öra annars är allt normalt. Dr Aygun hade ingen direkt förklaring till varför mina öron är som de är, men hon hade en teori om att det beror på att jag i gick ner i vikt under den tidsperioden det började fucka upp sig..Jag kan verkligen inte förstå hur viktnedgång skulle påverka mina öron men If she say so, its gotta be so..ska i allafall använda nässpray i tio dagar o se om det blir bättre och så ska jag få en remiss till ett audiogram (?)



DAGENS KONSTIGASTE TANKE SOM JAG TYVÄRR RÅKADE TÄNKA HÖGT:
"Om jag vore man skulle jag ha skepparkrans.."


DAGENS PAIN IN THE ASS:
C som tjatar om ett iq test han vill att jag ska göra. Sanningen är den att jag är totalt värdelös på såna test, ge mig hellre 30 min på att skriva en uppsats om kärnfysik, det är ju faktiskt nåt jag skulle klara..typ..

VECKANS MEST JOBBIGA:
Att D på jobbet tycker det är kul att sätta sig nära mig..jättejättenära..jag berättade för honom om min zon på minst 30 cm som inte vem som helst får ta sig in i..D tycker det är jättekul, skrattat bäst som skrattar sist säger jag...jag tänker inte borsta tänderna eller duscha innan måndag, får se hur kul han tycker det är att sitta nära mig då!

VECKANS LÅT JAG YLAT MEST TILL I TRON ATT JAG FAKTISKT KAN SJUNGA (TILLS DATORN LAGGAR OCH MUSIKEN FÖRSVINNER OCH JAG HÖR MIG SJÄLV A CAPPELA):
Martha Wainwright - Bloody motherfucking ashole

http://www.youtube.com/watch?v=pX-bIr8dr6U



040908 22:07

Då var man igång med bloggandet igen..får se hur länge jag orkar hålla på denna gång...Har väl  aldrig riktigt fattat grejen, jag antar att det är nån form av narcissism, eller kanske nåt slags bekräftelsesökande? Eller så är det så enkelt som att det bara handlar om ett enkelt tidsfördriv, eller ett smart sätt att tjäna pengar på, som i blondinbellas fall. Jag har iallafall inga ambitioner att tjäna pengar på den här bloggen, eller att bli nån ny modeikon..skit samma..nu har jag i allafall en ny blogg..read and weap..eller ge fan i det..

Idag har jag i allafall jobbat..Är månadanställd nu vilket känns..tryggt och tragiskt på samma gång, en utförligare förklaring till varför får jag bjuda på en annan dag, om det behövs, det är hemtjänst ffs..ni fattar nog...

Igår började jag skratta vid fel tillfälle två gånger, första gången var när jag fick reda på ett vårdtagare dött..jag tyckte inte att  det var kul på något sätt, tvärtom, men av nån anledning visste jag inte hur jag ska reagera så jag blev nervös och började skratta, jag hatar mig själv för detta!
Andra gången var i en hiss, jag och en okänd karl skulle till samma våning (högsta så klart) och svensk som man är går det ju absolut inte att säga något och alla har nog varit med den där pinsamma tystnaden som uppstår och jag tyckte det var hysteriskt kul att tänka på vad som skulle hända om någon av oss skulle släppa sig och odören sakta skulle spridas i hissen, en tanke bara som då var så kul att jag fick bita mig blodig i tungan för att inte brista ut i gapskratt..

Nu Elle och sen sova..

Imorgon ska jag läsa igenom sverige demokraternas partiprogram som jag lovade C i ett vagt ögonblick..mina förväntningar är höga...nooooooot!

Lala Salama (typ godnatt på Swahili)





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0