lurendrejeri.

nu har jag tränat i tre veckor men jag ser fortfarande inte ut
som snygg-kropp-med-alldeles-för-hurtig-personlighet-marie sernholt.
herregud! hon tycker nog om grovt bröd, om hon äter bröd överhuvudtaget.
det ska ju vara en dödsfälla att äta bröd. fan, jag som älskar vitt bröd. grovt bröd är
faktiskt inte ett dugg gott. ni som äter lingongrova, vad är det för fel på er?
enda anledningen som man köper sallad är väl för att man får med bröd?
 
 

alkohol och träning.

Helgen var fin. jag åt godis, chips, drack coca cola och drack vin i fint sällskap. dagen efter tränade jag.
det där med att träna dagen efter man druckit alkohol verkar vara en dödssynd i träningsvärlden. när jag var på gymmet förstod jag varför, det är ju så klart mycket roligare att träna medans man dricker.
det provar vi någon dag...skål!
 
 
 
 
 

en myt om godis.

det är lördag idag. efter en otroligt dålig löptur såg jag snabbt till att jag fyllde en godispåse på nöjesbutiken. jag såg givetvis till att fylla lite extra, man vet ju hur killar är..när man frågar om de vill ha säger de alltid, alltid nej men det tar aldrig många minuter innan de är där och nallar ens favoriter i allafall.
det är med att jag inte ska äta godis mer en än gång i veckan är långt ifrån på grund av att jag vill gå ner i vikt, jag har med mina ca 56 kilo inte så mycket att ta av nämligen, det handlar bara om jag i vanliga fall äter godis i princip varje dag. vad det gör med tänder och blodsocker vet vi ju alla. sen att vara en slav för allt som är färgglatt och fullproppat med socker, färgämnen och sjukt mycket e-ämnen är ju något som jag borde ha växt ifrån för så där 20 år sedan.
det är just det där med godis som är det mest provocerande jag vet mer er som tränar som galningar. lägg gärna upp bilder på era smärta fina kroppar, fortsätt söka bekräftelse genom att lägga upp era svettiga vackra ansiktet i närbild efter en stenhårt work out pass(hur i helvet gör ni för att bli så där snyggt svettiga?), spänn era biceps och magrutor om ni mår bra av det, det gör mig absolut ingenting och jag bekräftar er gärna MEN för i helvete....jag menar...snälla...sluta lägg upp bilder på jordgubbar, melon, hallon, körsbärtomater eller morotsstavar och påstå att det är godis. Frukt/grönsaker är jättegott verkligen, men det är aldrig godis oavsett vad eran mamma och pappa lurade i er som dagisbarn...herregud folk, ät riktigt godis en endaste gång så lovar jag att ni kommer förstå skillnanden...jag skulle kunna fortsätta skriva om det här men jag tror ni förstår vad jag menar. nu har jag en stor godispåse att äta upp och en flaska vin som ska avnjutas i gott sällskap...
 
taggar: om salmiakbalkar växte ur marken skulle jag vara den första som visste det, tro mig!
 
 
 

RSS 2.0