I heart FACEBOOK

Tack kära Gud för facebook, tack vare den så vet jag att det är ungefär 10000 grader varmt ute, thats all i need to know..
Som vanligt finns det också en del onödig information men som ändå känns gött att veta, jag vet att Malin kommer gräla med en polis, att Tony har festat för mycket i helgen, att Robin har en ny vän, att Madde läser kalle anka och att ett flertal andra packar men de vill inte säga vart..det får vi kanske reda på snart.. jag hoppas det..
Nu vet ni iallafall snart att jag har bloggat och att jag snart befinner mig i Degerforso för sol, bad och fotboll..!


Its baaaack!

I morse vaknade jag klockan nio och insåg att solen sviker ännu en midsommar. Jag grävde ner mig i sängen igen och vaknar först vid 11 och solen hade då kommit tillbaka och nu blåser det istället.
Snart kommer det finbesök från Bålsta och ikväll grillar vi och dricker gott på Släntvägen.

Idag hälsar vi Knuten välkomma tillbaka, klart att den, trots att det är en kvasivariant, ska vara med på midsommar!


Äventyr

EN DAG I BILDER

Vi fick historielektioner, botaniklektioner, några utskällningar, många stick från onda brännässlor, vi hittade en övergiven by, en trevlig norsk kvinna. Vi sprang, simmade och klättrade. Så där en bra dag ska vara!


vi hälsade på Arvika


medan C jobbade fotade jag blomster


Jag hittade en man som berättade väldigt mycket om Arvikas historia

Vi tog en badpaus efter flera timmars letande i skogen


vi hittade ödehus

en öde kyrka

och lite andra ödeställen




Jag hittade min första bunker!



och C hittade "världens finaste skans"




Denna biltur började 07 00 och tog slut 21 30 så det finns en del äventyr som inte orkar visas här...

Midsommar förresten? Vad händer?

Combat lover

Fredag: Örebro stad med Tomas Brink. Jag fyndade på Monki underbara REA och Tomas köpte blå skjortor.

Lördag:
Jobb, som vanligt var det i princip inga kunder efter kl 14, undrar när de ska ändra systemets öppettider till 15 så handeln håller igång sistat timmen. Men just igår gjorde det inget att det inte var kunder för jag hade bråttom hem, jag skulle ju hem och se bröllop och när de sa "ja" till varandra, men som vanligt var det ett gäng kunder som tyckte det var passande att kliva in i butiken 14 59 för lite shopping. Jag sprang mer eller mindre till ICA, och sen hem. I samma sekund som jag öppnade dörren så förklarade prästen Viktoria och Daniel för man och hustru.
Sen vidare till Anti och hans fina, fina Alicia. God mat, gott vin,jordgubbar, bröllop, fotboll, skvaller, såpbubbleblåsning och kvällsläsning för Alica gjorde kvällen perfekt.

runaway

Idag gifter sig kronprinsessan och Daniel och jag vet det är inte någon som bryr sig. Trots att det är ingen som bryr sig så räknar man med 250 000 människor i Stockholms innerstad.
Jag bryr så klart inte mer än att jag längtar med spänning efter att få se Kronprinsessans klänning (!)
 thats what I do liksom!

Iväg och jobba!

international dateline

Ibland får jag för mig att jag längtar efter att få sova i våran stora säng själv, att det på något sätt skulle vara skönt att få röra sig runt utan att krocka med honom eller utan att vakna av den värme det blir när vi varje natt, på något sätt alltid lyckas hitta till varandras kroppar.
Fan vad fel jag har, påminn mig nästa gång jag yppar något sånt. C i Örebro och jag ensam i våran stora säng, utan någons famn, utan någons andedräkt, utan någon att krypa in hos när det blir kallt, ingen att knuffa bort när det blir varm.
Det var bara en natt som tur är, i natt är allting som vanligt ingen.

Jag måste erkänna att jag då och då saknar håret

kallt kalk..


i ett fruktansvärt kallt, men fint kalkstensbrott blev det premiärdopp!


making it short


nu är det kort! jag vet att bilden är hemsk men det skiter vi i för jag är snyggare på riktigt!


idag försvinner...

mitt randiga hår!
Kort och koncist ska det bli och jag leker med det tjocka burret en gång för alla. Igår på Antis födelsedagsfest hade jag till och med uppsläppt fast jag inser nu att det hade varit smartare att en sista gång ha håret i min älskade knut alldelse för högt upp på huvudet. Vi har haft roligt, knuten och jag men nu blir det en sommar utan och jag hoppas att vi får ses igen i höst, lite smartare, lite äldre och förhoppningsvis lite snyggare.







110610

Idag, studentfirande, jobb och sen  fotbollsmatch, efter stått i regn större delen av matchen är jag nu hemma, nyduschad med ett täcke över mig och ska snart se några avsnitt av the hills. Nu vet ni vart ni hittar mig ikväll..!

making it swedish

Ifall C far till jävlaNorge och jobbar måste jag ha sällskap.
Idag lånade jag en svensk författare och det blir nog temat över sommaren.
Jag börjar med Schulmans "Skynda att älska" och är redan efter ett par kapital glatt överaskad.
När jag ändå var på biblioteket så reserverade jag Mia Skärringers "dyngkåt..."

Tips på andra svenska författare att dela sommaren med? (ska vara skrivet under 2000-talet)


RSS 2.0