sommarprat

Jag har inte hunnit med alls många sommarpratare denna sommar men om någon är intresserad så är det dessa jag har hunnit med:
Amanda Jensen: Amanda pratar om det du förväntar dig att hon ska prata om. Hon vill så hemskt gärna säga någonting mer, något djupt och någon som får oss haja till men det blir bara fantasilöst och klyschigt. Kanske är hon för ung för att ha upplevt någonting värt att prata om, eller så väljer hon helt enkelt fel saker att berätta om på fel sätt. Sommarprat måste givetvis inte vara djupt, filosofisk eller nyskapade men Amanda vill det så hemskt gärna och därför väljer hon att berätta om när hennes katt går vilse.
Plus för bra musik!

Eva Dahlgren: Som artist, låtskrivare, författare och dessutom lesbisk skulle Eva prata om väldigt många saker kopplade till detta, det gör hon inte. Hon pratar istället om vad som händer efter ha fått order om att bestämma sig om hon tror på Gud eller inte, om detta berättar hon ödmjukt, vackert och på ett sätt som säkerligen ger Amanda Jensen svåra komplex. Oavsett om du är religiös eller inte så är jag säker på att du ställt samma fråga som Eva försöker hitta svar på. På ett högst personligt sätt med en otroligt behaglig röst får vi reda på Evas svart. Helt klart värt att lyssna på

Annika Sörenstam: Det är det enda sommarpratet som jag inte orkar lyssna färdigt på och därför kan jag inte säga någonting rättvist om det. Anledningen till att jag tröttnat stavas G O L F.

Anna Carrfors Bråkenhielm: Fan vad bra! Anna är så sjukt cool, duktig och framgångsrik och det är egentligen det hennes sommarprat handlar om, fast på ett just coolt, duktigt och framgångsrikt sätt. Hon berättar om att ha mod nog att bryta upp, och om självklarheten att ha lika många kvinnliga styrelsemedlemmar som män.

Natasha Illum Berg: Afrikas första kvinnliga, licensierade storviltsjägare, bara hennes titel säger väl allt. Välskrivet, lite konstlat men stark och äkta om de svårigheter hon stött på under sitt privatliv och sin karriär. Väldigt inspirerande och hennes entusiams över att göra precis det du vill, oavsett vad eller vilka som försöker förstör smittar av sig. Efter ha lyssnat känns alla problem väldigt lätta att lösa och alla drömmar väldigt lätta att nå..Till och med de problem och drömmar Afrika har..


När jag skriver det här inser jag att det är  bara tjejer jag tagit mig tid till att lyssna på, nu blr det ändring på det. Ikväll bjuder jag in Rolf Ekéus i sängen...

snake


En bild på det med..glasögonen tillhör inte mig, tyvärr, för jag är bra snygg i dom!

hard knock life

Har jobbat 33 härliga timmar på tre dagar, men det är först i morgon som det tuffa jobbet börjar..Med den vetskapen tar jag mig en kall dusch och lägger mig i sängen och lyssnar på ännu ett sommarprat. Ikväll är det Anna Carrfors Bråkenhielm som ska få äran att dela sitt liv med lilla jag.
I morgon ska jag få träffa lamm vilket får mig att tänka på morfars favorithistoria om mig. Den tar vi nästa gång.
God natt


Grattis!

Idag fyller denna fantastiska brutta 25 år..Säg grattis förifan!



complain.

Nu klagar jag fanimej, ni kan säga hur mycket ni vill att man "inte ska klaga" men det får man fan när klockan är halv två och man bor i en lägenhet med fönster åt ett håll utan varken ac eller fläkt och det är så varmt att det inte finns en chans att sova. Nu är det för jävla varmt, C sover till och med på en madrass på vardagsrumsgolvet för det är för varmt för att vara två i samma säng. I våras sov vi i samma enkelsäng i ett rum utan ac i Thailand utan problem så det är inte mig det är fel på.
det är för varmt.

Vykort


Grebbestad 2010


Let it be

I fredags for jag, Pontus, Adolf och sis till mami för att som vanligt, äta massor med god mat, kött och potatis på grillen och massa annat gott till..


Från och med du

Gårdagen var super! Häng på uteplatsen med bästa Tilda och Sanna för att sedan möta upp Daniel och sedan ta oss till Draknästet Red Brick som faktiskt var riktigt trevligt, bättre än jag förväntat mig så jag erkänner Tilda att jag hade fel fel fel.. Tyvärr var jag tvungen att ta mig hem tidigare än jag ville pga av illamående som jag skyller på värmen.
Denna dag spenderade jag i vassen med Christoffer, Sanna, Janne, Evelina och bröderna Wollgård innan skyfallet kom, jag hade hoppats på blixtar och dunder men tyvärr blev det inger mer än kraftigt regn och lite mullrande..
Ikväll: VM FINAL!
Jag har tippat Holland som vinnare under hela VM så numera kan ni kalla mig för Bläckfisken!

west coast

Det finns inget ställe på jorden som jag älskar så mycket som den svenska västkusten. Jag älskar allt med det, bryggorna, lukten av tång, vinden från havet, att springa på kobbar, jag älskar stugan på Ulmekärrsvägen vi alltid hyrt när vi varit där, nu älskar jag campingen vi bodde på i år, jag älskar att kolla på båtarna och gissa hur mycket de kostar, jag älskar att ligga på bryggan och kolla ner på maneter, fiskar och krabbor. Jag älskar att fiska krabbor och jag älskar att jag är livrädd för att hålla i dom. Jag älskar att jag och c i år fick dela en madrass på dryga metern och lyssna på hur ett riktigt sommarregn slog mot förtältet.
Jag älskar att äta frukost ute och att hundarna var ständigt i vägen när man skulle äta. Jag älskar att vi bodde vid en nationalpark där kossor, får och hästar gick fritt. Jag älskar att jag fick uppleva mitt absoluta favoritställe där jag har miljoner minne ifrån med C och jag har redan har bestämt vilken stuga vi ska hyra nästa gång vi åker dit..

 







grown up

Lagar köttfärslimpa..! Herregud vad vuxet!

I morgon far vi till kusten..LIVET ÄR BRA GÖTT!

RSS 2.0