...Dag tre och fyra...

DAG FYRA
 Sovmorgon, vaknar av orden - Du ville ha julstämmning, LYSSNA!
Sedan spenderade jag resten av eftermiddagen på jobbet där jag slog in julklappar så händerna blödde och saken glödde, givetvis till tonerna av julmusik. 
På kvällen fick vi besök av Christoffers föräldrar och deras hundar. Pepparkakor, småprat och glögg. Dessutom fick vi en amarylis! 
JOBB I BUTIK + KVÄLLSFIKA. 
Betyg: 8 av 10 julstjärnor. Om inte detta ger julkänsla så lär inget göra det. Konstigt nog är det något som fattas, vet inte vad än bara..

DAG FYRA
Vaknar väldigt trött, ingen sovmorgon. nu ska det jobbas mellan 10 - 19. Slår in julklappar tills pappret tar slut, och sen lite till. Givetvis är julmusiken en trogen följeslagre men den ger mer kräk-känsla än julkänsla. Däremot är det väldigt trevligt att prata med alla glada och stressade kunder.
På lunchen köpte jag en julklapp som jag blev mycket nöjd med.
Betyg: Vad är det för fel på mig? Har jag blivit för gammal och cynisk för att känna julpirr och förväntan? Vad mer kan jag begära??
Dags att ge upp?

Tack för alla söta tips!!
 


UPPDRAG JULKÄNSLA: DAG 2

DAG TVÅ
Vaknar en halvtimme innan klockan ringer, snorinvasionen är ett faktum, ångesten tränger sig in i min kalla men ändå svettiga kropp. Klockan ringer, den säger dags att jobba, klock
an är 05 30. Jag tittar till vänster, där ligger någon som minsann får sova hur länge han vill, rollerna är ombytta. Jag kryper intill en stund till, och en stund till..sen skriker klockan att jag snart missar bussen om jag inte går upp. Jag hämtar tidningen, inser att jag inte hinner läsa, lägger den bredvid han som lyckligt får vakna med den vid sin sida flera timmar tidigare., jag sätter på mig det alldels för stora understället under mina myskläder och stoppar ner ett gäng näsdukar i fickan och går mot jobbet. 12 timmar senare kommer jag hem, jag planterar mig i soffan för att se skandalscener i Robinson
Betyg: - 18, som dagens temperatur.

UPPDRAG: JULKÄNSLA. dag 1

Det är mindre än en vecka kvar till julafton och min julkänsla är noll. Eftersom jag inte kan skylla på vädret på grund av det vita snötäcke som retas utanför så får jag nog inse att det faktiskt är mitt fel. Därför ska jag följande vecka göra mitt yttersta för att julkänskan så snart ska möjligt ska infinna sig


DAG 1. 18 December. Vaknar illamånende, trött, snorig och med huvudvärk. Trots det infinner sig myskänslan snabbt när C får sovmorgon och blir därför sovandes en extra stund med mig. 
Blir portad från jobbet.
För att få julkänsla börjar jag min dag med mormorsbakade pepparkakor.

Pepparkasfrukost
BETYG: 2 AV 10 SNÖSTJÄRNOR
Det krävs mer av en pepparkaksfrukost än en pepparkaka från en plastburk för att det pirra i magen. Men goda pepparkakor!


Efter en SMS påminnelse från posten trotsar jag kylan och tar mig till KONSUM för att hämta en beställd julklapp, jag bojkottar inslagspapper som är bombaderade med tomtar och väljer ett med rosor.
 

När jag ska börja slå in händer något snopet, tejpen tar slut


Man är väl inte sämre än Mcgyver tänker jag och rotar igenom skåpet  och hittar nån slags tejp vi använde när Christoffer band sin skadade fot i somras


SE SÅ FINT!

Julklappsinslagning
BETYG. 4 av 10 SNÖSTJÄRNOR
Det var väl trevlig tänker ni? Det var det, men 100 % julstämmning, inte direkt..kanske hade lite julmusik i bakgrunden hjälpt..
Jakten efter julstämmning fortsätter...skicka gärna in tips...


Det värsta av allt...

Det går rykten om att det är fint ute, massor med snö och sol. Vem behöver SMHI när man har facebook? Själv spenderade jag gårdagen i soffan, denna dag verkar bli likadan, snörvel snörvel.
Det är tur att det finns lite spänning i vardagen när man är hemma och sjuk. Det mest spännande igår var om Christoffer skulle komma ihåg att handla någit ätbart till mig på vägen hem från jobbet, det gjorde han givietvis inte. Han fick en chans till efter träningen, även denna gång glömde han och jag känner mig snart lika hungrig som ett barn i Somalia.
Det mest spännande idag är att Christoffers överläpp känns "pirrig och konstig". Det återstår att se om det blir ett härligt munsår lagomt till jul.
För min egen del spekulerar jag i vem som är boven i dramat till min dödssjukdom. Utomhuspoolen jag spenderade lördagen i eller att jag trotsade halsontet och tog en runda i spåret i måndags? Nu fick jag två viktiga saker sagt, att jag spenderade lördagen i en utomhus(bubbel)pool OCH att jag -TRÄNADE- i måndags.

Over´n out!

Dear santa..

För första gången på länge är jag klar med mina julklappsköp låååångt innan julafton. I år blev det alltså inget stresshandlande på ICA MAXI den 23:e, en tradition jag faktiskt kan rekomendera.
Helt nöjd med mina inköp är jag inte för det blir jag inte försen den dagen då jag har flera miljarder kronor att handla för men i girighetens tecken tänker jag nu ge er äran att läsa min önskelista, så ni slipper fundera mer på vad ni ska köpa till er favoritbloggerska.

* Underkläder från MONKI
* T-shirts i mängder, oversize
* Vita stickade tumvantar från TEAM SPORTIA  
* stickade långa tröjor
* THE MÖSSA från nelly.com
* HÅr accesoarer. tex
* "skräpsmycken" Smycken från Gina tricot, H&M osv...
* Laptop
* Mobil med bra kamera
* Tights i alla möjliga fina mönster och färger...
* En cykel som ingen kan stjäla
* En vit byrå, gärna från SIA
* TREsemme schampo. Finns på ICA JU!
* Söta strumpor
* Adidaströja. Den eller den  
* Läpglans, D´squared, MAC
  


En gång när det inte regnade


Varför tröttnar man aldrig på att krossa ispölar?


RSS 2.0