holocene.

god morgon mamma!
klockan är 8 35, jag är ledig idag och vaken sedan en timme tillbaka, inte för att jag har drabbats av någon slags "fångadagenpanik" utan mest för att grannen började klippa gräset då.
Igår efter jobbet såg jag i rymden finns inga känslor, ni har säkert hunnit sett den, har ni inte annat så gör det, det är vad man kallar för en riktig feel good film. mitt sällskap var inte lika impad, den ena satt mest och suckade och den andra studsade upp och ner i soffan panikartat över tvångstankarna huvudrollsinnehavarna har.
solen skiner så efter en dusch och lite fix åker jag till nora och käkar glass, badar kanske.
mer spännande än så är inte livet just ju, calle är förresten på kusten hela veckan så vi kan inte hämta bilen så fredrik behöver inte stressa med däcken.
i lördags var jag ute med annika, det var väldigt väldigt kul, vi satt hos jennifer innan vi åkte in till stan, kändes som förr, jennifer sminkade oss och vi åkte buss in efter timmar av snack om livet, döden och allt därimellan. vi mötte upp calle och hans crew och klockan fem morgonen eften somnade vi alla i calles föräldrars hus efter en grym efterfest.
nu prepp för nora och bikiniångest!
puss

jennifer kan det där med smink och jag kan det där med att se
halkkorkad ut.


här har du favoritlåten just nu, lyssna en och två och tredje gånger...

how to save a life.

God kväll mamma som är trött på emelies fina hand på fina veronika maggios konsert.
idag tog jag mig friheten att gå tidigare från jobbet, inte utan att se till att de andra i personalen också fick några extra timmar ledigt så klart. rättvisa är viktigt.
ikväll har jag hämtat mina sista grejer hos c, på vägen hem köpte jag en ny mopp för att sedan gå hem och tvätta, jag tvättar nu fast klockan är 22:12 men jag var smart nog att boka den tidiga tiden i morgon så kläderna kan hänga över natten. jag la just ännu en ansiktsmask som tyvärr brände efter 5 minuter, 20 kronors skit från kicks. nu följer jag det hemska som hänt i oslo och återigen får jag anledning att inse hur viktiga alla mina är.  i morgon ska jag och annika gå ut och vifta med de lurviga ben vi har, senaste gången vi var ute ihop var på juldagen så det kommer bli kul, förhoppningsvis kommer jennifer med också.
igår råkade jag försova mig från en körlektion, inte bra jag vet men du vet hur jag är på morgonen, MEN det har faktiskt blivit mycket bättre...
God natt


det är är jag och christoffer collin på en förfest lördagen på putte i parken,
han är en av mina viktiga.



En ensam bild från pip


mitt hjärta blöder.

detox.


renar mig efter putte...


vykort från pip

Hej Syster.
Pip fortsätter leverera. truppen består av mig, calle, collin, sara och emelie. vi är ett fantastiskt gäng som mest garvar oss genom dagarna. Igår var vi i vanlig ordning på hotellgatan när vi inte var i pips öltält. igår såg vi tove styrke i spåregnet, sen dansade vi i leran till far east movement, grymt!
ikväll ska vi äntligen se veronica maggio och manic street preachers.
kamerabatteriet dog igår så du får nöja med dig med två tisdagsbilder. den första är på bordsdansen, sjukt att ett ikea bord för 200 spänn håller för fyra dansande vänner.
den andra bilden är på mig och björn, han har mitt linne och jag har hans, sjukt kul tydligen...

puss.





vykort från pip

hej mamma.
igår var det första dagen på putte i parken, jag hade väldigt, väldigt kul.
jag såg little marbles, daniel adams ray, paramore och keSha. ikväll ska jag se fler band.
jag har världens bästa och roligaste vänner så jag är säker på att denna kväll kommer bli minst lika
grym.
puss!
ps: cidern på bilden var den enda jag drack...


pip, du vet...


med putande läppar hälsar vi Putte välkommen.
På återseende efter fyra troligtvis grymma dagar!



compact living....

som efter varje gång jag tagit tag i det enorma tvättberget känner jag allt annat än lättnad över att slippa använda udda strumpor och reservreserv trosor. det som sköljer över mig är irritation och inte långt ifrån ångest över att jag inte har någonstans att förvara kläderna.
min fantastiska lägenheten består av ynka tjugonio kvadratmeter och i den finns två ynkliga garderober, varav den ena även agerar städskåp och "övrigskitmansamlarpåsigförvaring". matematiken går uppenbarligen inte ihop. jag har en stor byrå som även den är överfull med underkläder, sängklader, höst/vinterkläder och mys/träningskläder.
vem har lösningen på ekvationen? någon student där ute med klädköpamani vet väl hur det är att bo "compact living" som IKEA uttrycker så fint..tips mottages glädjeligen!



you stole the sun from my heart.

två fantatiskt varma dagar har passerat, de spenderades i solen vid vattnet
 med fina människor.
idag har solen tagit en välförtjänst paus, min alldeles för
 höga tvätthög tackar för det och jag spenderar dagen med att jobba ner den till obefintlig.




RSS 2.0