porr

Hade en diskussion om porr häromkvällen..ett ganska vanligt förkommande ämne med Herr C..hur som helst..diskussionen handlade inte speciellt mycket om för eller emot men ämnen fick mig att tänka på min okunskap och naivitet kring ämnen.
Jag glömmer aldrig när jag fick reda på att det finns något som heter "pregnant porn" och är precis som det låter, gravida kvinnor som ..gör vad de gör i porrfilmer..min världsbild rasade samman då jag alltid sett graviditet som något heligt och vackert och som inte smutsas..men jag hade tydligen fel.. dessutom har jag hört av de gravida kvinnor jag träffat att sex är de sista man tänker på när jag under en kort period gått upp 20 kg och man dessutom har ständiga cravings och hemorojjder..
En annan kväll när jag och A var på väg hem från andra långgatan och regnet hävde ner gick vi in i en av porrbutikerna och A hittade en film med en väldigt vacker kvinna på omslaget, fin figur- smal midja, höfter, fina bröst som visserligen uppenbarligen var fake men iallafall..långt hår och kvinnliga läppar...det var bara det att mellan benen fanns en enorm kuk..jag och a trodde vi hittat nåt udda och inte så vanligt förekommande i porrfilmbranchen men jisses vad fel vi hade, varannan filmomslag vi såg på prydes av en ...sån...person (shemale??) och min världsbild rasade ännu ett steg..
förövrigt så trodde jag wet sex handlade om att ha sex i  en dusch, pool, vattenfall..whatever så länge det var vatten iblandat..men ack så fel jag hade...

Kommentarer
Postat av: Dewris

Hörru älskling! Va het du ser ut på din lilla shortsbild där då! ;D RAOWR!

Saknar dig och den brune väry mucke! Löf ya! <3 :*

2008-09-13 @ 00:45:49
URL: http://dewris.blogg.se/
Postat av: Dewris

HAha! nu närja läst klart ditt inlägg här så kanske du inte vill veta vad vi har för filmer i butiken dårå!!!? Nää, ja vet att du inte vill veta, men ja berättar ändå! GRANDMAPORN!!! Hahahaha!

2008-09-13 @ 00:49:23
URL: http://dewris.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahah, ååååååh! du är min favoritblogg pullan!

eller ja, du kanske ÄGER bloggen som är min favorit... för du ÄR ju inte din blogg





eller??

jag äter inte mina vänner, jag kan flyga jag är inte rädd och jag är inte min blogg. puss!

2008-09-13 @ 07:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0