DONNAN ANNA

Anna är en glad prick. Nu får ni veta varför:

8 bra tips på hur man kan få en lite bättre ekonomi.

1. Ha gärna fester hemma,men se till att det är knyt. Gästerna måste ha eget dricka,snacks och mat med sig om ni ska äta under kvällen. Se till att gå på fester som inte innbär knyt.

2. Installera gärna golvvärme i huset/lägenheten. Det kan vara lite dyrt och krångligt att göra det men om man är varm och torr om fötterna så fryser man inte. På så sätt behöver man inte ha så varmt i huset. Då blir uppvärmningen billigare!

3. När man duschar tänk på! Skölj hela kroppen + håret i varmvatten,stäng sedan av vattnet när du tvålar in och shampoonerar in dig. Duscha inte för länge,varmvatten är dyrt! Har du folk över - ljug och säg att de stängt av vattnet just den dagen.



4. Har du disk eller tvättmaskin hemma,kör dom inte halvfulla.Vänta tills det verkligen är dags, hur vidrigt det än luktar. Har du några pantburkar efter festen kan du panta och investera i en Wunderbaum. Finns det ekononomiprogram,ta det!



5. Om du möjligtvis måste vädra hemma (exempelvis om diskmaskinen stinker), när det är så kallt ute, stäng dörren till det rum som du ska vädra. Öppna fönstret på vid gavel. Snabbt och konsist, då släpper man inte ut så mycket värme.


6.Stäng av alla elektriska prylar på off som du har i hemmet när du inte använder dom. Så som Tv,stereo.dvd dator mm. Men det bästa är att inte ha elprylar överhuvudtaget. De kostar en del i sig.


7.
Gratis mat är alltid gott!! Tacka alltid ja till inbjudningar som inkluderar mat eller fika. (Även om man inte har lust) man sparar många slantar på att slippa laga själv. Tro mig! Är du inte hungrig, se till att ha stora fickor.


8. Sist men inte minst. Sjukskriv dig INTE från jobbet av minsta lilla förkylning. Håll ut det finns ipren! Tänk på pengarna man går miste om.


Hoppas ni är nöjda med mina tips// Anna familjedonnan



Vi tackar vår kära Anna för detta. På återseende hoppas vi väl?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0