longing for lullabies...

Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser Kleerups uttalanden i Expressen idag. Han anser (enl.artikeln) på fullaste allvar att polisen ska strunta i att låta honom lämna ett urinprov när de misstänker honom för narkatikabrott, Kleerup menar att de kunde ha väntat till en annan dag tack vare;  "...allt jag gjort för Sverige, all skatt, Unicef-engagemanget för svältande barn... Denna händelse jämför han till och med att leva i ett samhälle som det skrivs om i "1984", han kallar det för storebrorsmentalitet..
Hur vore det om polisen innan ett gripande gjorde en research - Nej vi kan inte gripa denna person för den har i år gett flera hundra kronor till röda korset så vi bör inte störa i lördagsmiddagen, vi väntar till i morgon..
 jisses..kom ner på jorden..du är en grym musiker men gör inte ett officellt uttalande där du hotar med att lämna Sverige, du är inte tillräckligt stor för det...Finns det någon svensk kändis vi verkligen skulle sakna om den flyttade utomlands? Det vore väl Leif GW Persson i så fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0