Indianer vs flöjt-tant

Min idé om att battla flöjt-tanten har blivit stulen, av inga mindre än mina älskade indianer. Jag och Ann har diskuterat de där idianerna flera gånger, jag älskar dom, hon hatar dom.Hur som helst så har de där indianerna valt att ställa sig mitt emot flöjt-tanten. Om ingen vet vilka indianerna är så är det viktigt att veta att de har enorma förstärkare, högtalare och mikrofoner och spelar panflöjt. Det var underbart att se, tre indianer mot en flöjt-tant.

Man kan välja att se det tragiska i att denna tant tjäna sitt levebröd på att "spela" flöjt, men man kan kan också välja att se det humoristiska i det..

En obehaglig tanke som kom upp i min och Anns indian-diskussion var när Ann kläckte
- Tror du det fanns par som har sex till sådan musik..?


kära universum...

Jag tror inte på Gud, jag förlitar mig på karma. Ikväll tar jag inga chanser: Snälla Gud, Allah, Universum, vem/vad det än är som ordnar saker och ting, snälla snälla låt tåget vara i tid i morgon...!
      För övrigt undrar jag hur svårt det är att spela flöjt, den där tanten har stått där i vad jag vet, över ett år och hon kan fortfarande bara två halvfalska toner: Jag funderar allvarligt på att köpa mig en flöjt och battla henne...

"How long does fashion week last? Is it really a week?"


Jag kan tänka mig att äga denna klänning. frågan är när jag ska använda den?

Nu öl med Simon & Lucky Luke.. skål!

jag jobbar på min karma..

http://mondiablo.se/shop/necklaces-c-3.html



Jag vill väldigt gärna ha detta tokigt snygga halsband, kan iofs inte bestämma mig för vilken färg, svart eller brunt.. ?
Klicka på länken och köp det du med.  25 kr går till riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige.. Yeah!

Karmas´s a bitch...

Efter en natt med magsjuka...

en dryg vecka kvar till julafton och för första året på länge längtar jag, denna jul kommer bli annorlunda, nya människor,, några människor mindre men det kommer bli lugnare och mer harmoniskt på länge...

Om någon, mot förmodan,  skulle få för sig att köpa en julklapp så går diverse presentkort bra på exempelvis resor i alla dess former eller på MONKI, Rut mfl, lagerhouse, granit eller andra inredningsbutiker...annars är jag tacksam för en ny säng, en borrmaskin, converse skor &  tunna guld-armband.
Själv så har jag minskat ner på julklapparna i år, (jag hörde ett rykte om att julen handlar om andra saker än julklappar, absurt? ja vet men man kan ju alltid prova..)

Igår hemma hos Lukas berättade hans vän om att han fått ett första hands kontrakt, UTAN att ens söka det. Det var en etta på 49 kvadratm, vid sahlgrenska i ett villaområde, en 30-tals inspirerad fd butikslokal för 3500 kronor i månader. Hur orättvist får det bli, jag har sökt ca 40 lägenheter, den här killen hade sökt noll, noll jävla lägenheter och ändå får han denna som bara ramlar ner i huvudet på honom, det värsta av allt är att han inte ens är säker på om han vill ha det.
Han har uppenbarligen gjort något bra i sitt liv, jag bara undrar vad jag har gjort för ont. Jag tycker att jag faktiskt inte är helt kass som människa och att man någon gång borde få något tillbaka, det där som kallas karma som jag trott på och försökt leva efter är tydligen bara skitsnack.. jag kanske borde ge pengar till välgörenhet eller något sånt.

Jag har planer på att ge pengar till den utvecklingsstörda killen på fredsbron för att han ska sluta "spela" på gitarren som varken är stämd eller hel. Vet inte vad det är med fredsbron men förra året stod det en tant där hela vintern som spelade flöjt, två falska toner var allt hon kunde ta, och för ett par veckor sen stod det en kvinna med en tamburin som hon stod och slog med.. tacka vet jag Leif i karlskoga som är både musikaliskt och hemlös...helt plötsligt blev det väldigt uppenbart varför karma inte gör mig en tjänst utan ger mig magsjuka istället...


....

wishlist

jag suger på att blogga jag vet. men jag blev inspirerad av Tilda (annaclaratilda.blogspot.com) så därför kommer nu min önskelista..

* Någonstans att bo
* Resor till vart som helst där det inte finns höst eller vinter
* Mjukisbrallor som inte är för stora
* Kuddar att sova på
* En säng
* En TV
* Klänningar
* Underkläder
* En tidsmaskin så jag kan fira jul som på den gamla goda tiden
* En helikoper med chafför
* En egen frisör
* En realistisk lön....



  Nåt sånt ja..

Nån som har tips på julklapp till en pojkvän som hatar julklappar?

RSS 2.0