No one is leaving...

Lite uppdateringar:
jag är numera rödhårig, jag trivs som fan men har fått för mig att det redan ser dassigt ut så det blir nog en färgning till start.
jag är inflyttad, lite småsaker som fattas men inget man inte klarar sig utan. jag blev däremot en inneboende rikare, ca 2 timmar hann jag bo innan det knackades på dörren och eftersom  de senaste åren har varit beroende av människors omtänksamhet var det bara att öppna dörren och säga kliv in, soffan är din!
det passar ju mig ganska bra eftersom jag är mörkrädd och livrädd för att sova själv på nätterna.
jobb, tapasmys och idolmys står på schemat idag!


förtydligande

det är alltså inte jag på bilden nedan, jag ser mer ut så här..




red hot


.visst fan blir det rött.

the crystal lake..

jag liksom många andra följde livesändningen från Chile igår. när de stackars gruvarbetarna kom upp så sa flera av dem hur stolta de var över sitt land. jag kan inte låta bli att undra om det hade varit samma visa om det hade hänt i sverige, hade man då verkligen kommit ut ur gruvan och sagt att man varit stolt över sitt land.troligen hade det gnällts och anmälts till både höger och vänster men det är bara vad jag tror. uppe är de iallafall och glada över det, förutom den stackarn vars fru står och väntar på honom i sällskap med hans älskarinna. han hade nog gärna stannat ett tag till.

inte för att skryta men...



det står alltså 9 rätt av 10 möjliga...

klassiker


all we ever do...

flytten närmar sig nu. "hur känns det" har folk frågat mig alldeles för många gånger. jag har ingen jävla aning om hur det känns, hur ska det kännas? jag känner olika hela tiden, ibland skiftar känslorna från minut till minut. det ska så klart bli skönt att för första gången ha en lägenhet som bara är min men jag trodde att min första lägenhet skulle bli våran första lägenhet. är det någon klok människa där ute som vet hur många stadier man måste gå igenom innan man känner sig relativt hel igen? jag har gått igenom ett gäng, förutom det självklara att jag har legat timmar och gråtit hade jag en en period då jag glömde allt, jag handlade på ica och glömde varorna, jag gick till fel jobb, jag satte på mat för att sen glömma bort den. jag hade några dagar där jag inte gick ur sängen försen klockan blev sen eftermiddag för att bara gå upp och kissa o sen lägga mig igen. jag hade många återfall. under flera dagar kände jag ingenting, absolut ingenting. jag har ätit mängder av godis, jag har hyrt massor med heartbreak filmer, jag har sprungit bort känslor. jag har känt mig lurad och jag har gått från att vara glad till att börja tjuta på en sekund. jag har varit paranoid och jag har varit väldigt väldigt arg. jag har haft ångest och panik, tankar och minnen har gjort mig sömnlös.just nu är jag väldigt rädd för vad som kommer bli.
jag vet bara att hade det inte varit för vissa helt fantastiska människor så hade allting varit 1000 gånger värre, människor som fått mig att skratta och ha kul, människor som lyssnat, tröstat och skällt på mig. människor som stått ut. människor som ställt upp utan att begära någonting tillbaka.jag hade troligen gått under utan dessa människor.
TRUE STORY

yes indeed.

det finns vänner, och så finns det vänner och så finns det såna vänner som till och med finns där när man drömmar madrömmar, det är vännner de! fattar ni?

long play


HEJ SNYGG TAPET!

true colors

Jag tackar syster och alla ni andra som var betydande för dagens bakfylla!
Hassle var precis så bra som jag ville att han skulle vara, nu ska jag äta upp mina två hinkar med godis som jag införskaffade på Netto idag, ja ni läste rätt: hinkar!


Helt sinnessjukt vad blek jag blir så fort det blir oktober.
tacka fan för att jag är lika brun på sommaren som blek
på hösten. synd att man får cancer av att sola solarium...

höst

Välkommen höst


blah blah blah

Bonus-bror Nicklas har på 3 timmar lärt mig mer matte än vad min mattelärare gjort på tre veckor!
Nu kan jag till och med sjunga kvadreringsregel 1 och 2. Bra knep förresten det där, att göra ramsor av sånt som är svårt att lära sig. Varför säger folk att matte är kul när man kan, det är det ju inte, det är ju pisstråkigt iallafall!
Nu ska jag plugga till provet i morgon, inget Robinson för mig alltså, satsar på att hinna med lyxfällan istället..
Eftersom jag även tvättar så kanske jag lika gärna skulle plugga i tvättstugan...


cream

Jag- Vad ska man göra för att få mer röv?
Madde- Drick grädde
Jag- Men hittar grädden till röven då?
Madde: Ja men grädde rinner ju neråt!


hur snyggt?


www.designtorget.se

fuck latin.



Eftersom min nya lägenhet är så liten så kommer jag använda väggarna så mycket som möjligt för att få färg och intressanta detaljer. Just nu är tanken att skapa så mycket som möjligt själv och idag blev jag inspirerad av sidan www.vackravaggar.se.
En sak kan ni i allafall vara säkra på, det kommer aldrig komma upp några latinska ordspråk på mina väggar!

jag vet vem jag är när jag är hos dig




RSS 2.0