Utelista!

SAKER SOM KÄNNS VÄLDIGT 90-TAL, ALLTSÅ SÅNT ALLA BORDE SLUTA MED!

* Köpa dyra märkesjeans. Nu vet väl ALLA att kedjorna har minst lika bra jeans, om inte bättre. Märkesjeansen är oftast så tvättade och behandlade så de tål ingenting

* Sola solarium. Varken snyggt eller hälsosamt. Dessutom är ALLA bleka på vintern, ALLA, det hör liksom till. Tillhör du någon av de lyckliga som får åka på solsemester så GRATTIS! Den plastiga oranga brännan kommer inte i närheten av den gyllenbruna äkta solbrännan

* Åka till kanarieöarna på kärlekssemester. Kom igen! Idag finns det så otroligt många fler alternativ. Ekar det i spargrisen kan man enkelt komma undan billigare, och det är dessutom coolare med en storstadsweekend, Vad sägs om: London, Milano, Berlin, Prag?

* Åka till kanarieöarna överhuvudtaget. Vädret är knappast något att skryta med, inte priserna heller. Idag kan du för samma pris ta dig till platser med både bättre klimat  och bättre priser, och dessutom lite kultur (Beroende på vart i lander du bestämmer dig för att vara). Kolla in Indien, Kambodja, Mexiko, Kuba, Vietnam, Thailand (känns svennigt för många men där finns garanterat ställen där du inte behöver krocka med grannen)

* Ha en egen klädstil. Nej nej nej! Har du missat alla modebloggar som hägrar överallt. Modeblogg är det nya svarta, Skippa amatörbloggar som "Lisas modeblogg" eller vad nu kan heta och kolla in de stora lirarna i branchen: ELIN KLIN, COLOMBINE och CAROLINE. Det är så du ska se ut!


* Klä sig i bara nya kläder. Nu för tiden är det ingen som behöver skämmas för att de handlar på Myrorna, Emaus, Röda korset eller vilken loppis som helst! Det är coolt, och dessutom shysst mot miljön.

*Packpacka. Har du ändå så tänkt att åka på semster ett par månader eller fler, gör något vettigt, åk som volontär. De kommer definitivt lära dig mer och ha mycket roligare. Googla på volontär så kommer det upp en himla massa sidor!

Chip o Hej!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0