ilska, på riktigt!

Nu är jag arg, på riktigt! Glöm allt tjafs om SJ och tvättstugebråk. Nu är det på riktigt..helvete!

Ingen har väl missat hur Italien behandlar de utomeuropeiska invandrare som försöker ta sig in i vår "fantastiska västvärld"?
Har ni det kan ni sluta läsa nu och först och främst gräva upp er ur den bunker ni verkar leva i och ta reda på det...så....klart? Bra!
Det som har hänt nu är att Italien har köpt, av Etiopien, mark att bruka jord på, alltså att så diverser grödor för att sedan sälja detta till Europa oanser ch resten av världen.
Man uppskattar att de italienska företagen kommer tjäna miljonbelopp på detta, alltså tjäna, inte omsätta..
 
Marken är alltså köpt av den etiopiska regeringen, det är de som fått pengarna för marken.
Fattas det nåt? JO,de  600 människorna som redan brukade jorden och som har gjort sedan generationer tillbaka. Vad händer med dom? De behövs ju inte längre. Så de stjäls inte bara på sitt levebröd, de blir bortkastade från att ens bo kvar på marken!
Vissa av dessa fd markägare har visserligen blivit anställda av de italienska företagen, som vakt. På det tjänar de summor som enligt WTO anser är långt under den minimilön som bör vara laglig.
Vad händer med alla de pengar som företagen kommer dra in, kommer de gå till bönderna? Troligt kommer en futtig del gå till den etiopiska regeringar och alla vet ju hur givmilda de är.

Förresten, har ni funderat på hur Nigeria som har så mycket olja kan vara så fattigt? Jo, då vet där ni brukar handla korv och tanka bilen, SHELL..det är de som stjäl alla pengar...så är det med det!

Tack för mi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0